csak óvatosan!

2020.08.10. 15:09

Gyalogosokat és autósokat is érintő változások jönnek a hortobágyi vásár miatt

A közlekedők ideiglenes forgalomkorlátozásra számíthatnak a 33-as számú főúton.

20190829 Hortobágy Hódles a Hortobágy folyón Kiss Balázs mutatta meg a Hortobágy folyó hódjait a Napló kameráinak. A vízi rágcsálók már hosszú ideje stabil populációt tartanak fenn a folyó szigorúan védett szakaszán. Fotó: Kovács Péter KP Hajdú_Bihari Napló

Fotó: Napló-archív

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint az alábbi helyszínen és időpontban lép életbe ideiglenes forgalomkorlátozás az 55. Hortobágyi Hídivásár miatt:

  • augusztus 20-án 6 órától, augusztus 23-án 20 óráig a 33-as számú főút 70-74. kilométerszelvénye között, az úttest mindkét oldalán, valamint az útpadkán megállni tilos.
  • augusztus 20-án 6 órától, augusztus 23-án 20 óráig a Kilenclyukú hídon a gyalogosforgalom szünetel. A gyalogosok a víziszínpad felőli oldalán található gyalogos-hídon közlekedhetnek.
  • A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság kéri a járművezetőket, hogy a megváltozott forgalmi rend szerint, fokozott figyelemmel közlekedjenek.

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában