ügyeleti hírek

2020.03.09. 09:05

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő egy püspökladányi háznál

A tűzoltók izzó koromhoz, a rendőrség balesethez vonult vasárnap.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Vasárnap este egy családi ház kéményében a korom égett Debrecenben, a Gázvezeték utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a kéményt kéménygolyóval tisztították meg. A ház zsindelyét a tűzoltók visszahűtötték, a tűz nem terjedt át másra.

Este egy szén-monoxid-érzékelő adott le jelzéseket Püspökladányban, a Móricz Zsigmond utcában. A püspökladányi hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, melyek kimutatták a szén-monoxid jelenlétét a levegőben. A gázszolgáltató a gázt kizárta a házból ideiglenesen. A mentőszolgálat egy embert kórházba szállított – foglalta össze a történteket a katasztrófavédelem.

A rendőrség tájékoztatása szerint a Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 3 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek.

A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 6 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 2 személyt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján.

A rendőrök 15 személyt állítottak elő, közülük 1 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 6 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában