sziréna

2020.01.07. 09:53

Leégett az étel, izzott a kémény Hajdú-Biharban

Villanyoszlophoz ütközött autóhoz és leszakadt faághoz is riasztottak hétfőn.

Fotó: Illusztráció / Shutterstock

Leégett az étel tegnap délelőtt Debrecenben, egy Jókai utcai földszintes családi ház konyhájában. A helyszínre a megyeszékhely hivatásos tűzoltóit riasztották, akik elvégezték az utómunkálatokat – tájékoztatta lapunkat a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Izzott egy épület kéménye hétfő délután Tiszavasváriban, a Nagy Sándor utcában. A tűz átterjedt a tetőszerkezetre is. A tiszavasvári önkormányzati és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal avatkoztak be, majd átszellőztették az épületet.

Villanyoszlopnak ütközött egy autó a debreceni Kassai úton. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói az autót átvizsgálták, majd áramtalanították.

Füstölt a kismegszakító egy ötödik emeleti lakásban Debrecenben, a Békessy Béla utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók tűzoltókészülékkel eloltották a lángokat, majd a lakást átszellőztették. Az ott lakók ideiglenesen rokonokhoz költöztek.

Lehasadt egy nyárfa ága tegnap kora este Vámospércs közelében. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kézi erővel távolították el.

Az elmúlt 24 óra számokban

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány 5 személyt fogott el, akik közül 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 11 személyt állítottak elő, közülük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában