mással is gyanúsítják

2019.10.18. 10:42

Szatírt fogtak Debrecenben

A 28 éves férfi 10 rendbeli szeméremsértéssel gyanúsítható.

Fotó: illusztráció, Shutterstock

A rendőrségre szeptember 23-án 22 óra körül érkezett bejelentés arról, hogy egy debreceni társasház liftjében egy férfi szeméremsértő módon viselkedett egy fiatal nővel – közölte a rendőrség. A rendőrök azonnal a helyszínre mentek, és adatgyűjtést, valamint tanúkutatást végeztek.

A nyomozás eredményeként a rendőrök látókörébe került egy helyi lakos, akit október 17-én előállítottak a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatását követően bűnügyi őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A nyomozók fényt derítettek arra is, hogy a gyanúsított az elmúlt hónapokban több hasonló bűncselekményt is elkövetett, és az egyik alkalommal meg is ütötte áldozatát – derül ki a police.hu-n megjelent közleményből.

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya tízrendbeli szeméremsértés vétség, valamint egyrendbeli könnyű testi sértés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában