ügyeleti hírek

2019.09.05. 09:43

Árokba borult autóhoz, karambolhoz riasztottak

Fotó: Matey István

Árokba borult egy autó tegnap délelőtt Berettyóújfalu külterületén, a 42-es főúton. A járműben ketten utaztak, akik közül egy ember beszorult a roncsba. A helyi hivatásos tűzoltók feszítő-vágó berendezés segítségével és kéziszerszámokkal szabadították ki a sérültet.

Összeütközött két személygépkocsi Debrecenben, a Kishegyesi utcában, amelynek következtében az egyik autó hűtőfolyadéka és motorolaja az úttestre szivárgott. A cívisvárosi hivatásos tűzoltók átvizsgálták a járműveket, majd felitatták a folyadékot az úttestről. Személyi sérülés nem történt.

Meglazult a tégla egy Petőfi téri háromemeletes társasház tetején a déli órákban Debrecenben. A debreceni hivatásos tűzoltók tolólétrán jutottak fel, majd kézi erővel eltávolították a gyalogos forgalmat is veszélyeztető törmeléket.

Lángra kapott az alacsony füves vegetáció tegnap kora délután Egyek határában, mintegy háromezer négyzetméteren. A tűz a közúti forgalmat is veszélyeztette. Az egyeki önkormányzati tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat – közölte Papp-Kunkli Nóra, a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a megye egyenruhásai az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos és 2 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 10 személyt fogott el, akik közül 8 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg 2 személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 18 személyt állítottak elő, közülük 2 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt.

Hamar előkerült a bicikli

Fotó: Police.hu

Az egyenruhások szeptember 4-én 8 óra körül igazoltattak Nádudvaron egy férfit, aki egy kerékpárt tolt maga mellett. A járőrök a bicikliről kérdezték a helyi lakost, aki kitérő válaszokat adott, ezért előállították rendőrőrsre, a nyomozók pedig gyanúsítottként kihallgatták – írja a Police.hu. A férfi ekkor beismerte, hogy ő lopta el a kerékpárt közvetlenül azelőtt, hogy megállították a rendőrök. A kétkerekűt lefoglalták, majd visszaadták a tulajdonosának. A nyomozás adatai szerint a férfi több ehhez hasonló bűncselekménnyel is kapcsolatba hozható. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság a 73 éves gyanúsítottal szemben lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást – tette hozzá a rendőrség.

Borítókép: Árokba hajtott egy autó a 42-es főúton, Berettyóújfalu külterületén szerda délelőtt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában