Időjárás

2023.12.14. 07:40

Az ősz is megirigyelhetné azt az időjárást, ami Hajdú-Biharra vár

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

Tovább folytatódik az esős, borongós időjárás Debrecenben és Hajdú-Biharban egyaránt. A Köpönyeg előrejelzése szerint a nap további részében sem várható számottevő változás, mindössze a csapadék szűnik meg. A hőmérséklet 0 és +6 fok között alakul. 

Az országos előrejelzés szerint reggelig még többfelé, majd egyre kevesebb helyen alakul ki eső, záporeső. Északnyugat felől fokozatosan csökken a felhőzet. Sokfelé megerősödik az északnyugati szél. 5 és 10 fok között alakul a hőmérséklet csúcsértéke.

Gyenge hidegfronti hatás terheli szervezetünket. A megfigyelések szerint ilyenkor a szív-és érrendszeri betegeknél mellkasi fájdalom, vérnyomás-ingadozás jelentkezhet, valamint a stroke kialakulásának kockázata is magasabb lehet. A frontra érzékenyeknél általános tünetként fejfájás, vérnyomás-ingadozás, szédülés jelentkezhet, valamint az epileptiform rosszullétek gyakorisága is megnőhet, a krónikus betegségek tünetei (ízületi fájdalmak stb.) is felerősödhetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!