Időjárás

2023.09.18. 07:32

Visszavonulót fújt az ősz, ismét nyári idő várható Hajdú-Biharban

Haon.hu

Jól jön majd a víz közelsége

Forrás: Napló-archív

Felhős, borús idővel kezdődött a hét Debrecenben és Hajdú-Biharban, a folytatás azonban sokkal jobbnak tűnik. A Köpönyeg előrejelzése szerint ugyanis több órára kisüt a nap, esőre nem kell számítani. A hőmérséklet 18 és 28 fok között alakul majd, a szél mérsékelt lesz. 

Az országos előrejelzés szerint a reggeli párásság megszűnése után gomolyfelhős, napos időre számíthatunk. Kicsi az esély csapadékra, de néhol zápor előfordulhat. 26 és 31 fok közötti nyárias időnk lesz. A délkeleti szél megerősödik.

Fronthatás nem terheli szervezetünket. A kánikula okozhat egészségügyi problémákat. A hőség leginkább az időseket, és a szív-érrendszeri betegeket viseli majd meg, de az egészséges szervezet számára is megterhelő lesz. A megfigyelések szerint ilyenkor fáradékonyság és indokolatlan fáradtságérzet, fejfájás, aluszékonyság léphet fel. A szív-és érrendszeri betegeknél gyakori lehet a szédülés, vérnyomás-ingadozás. Felerősödhetnek a keringési zavarok, vizesedés, nehézlégzés jelentkezhet. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!