Figyelem!

2024.03.12. 14:33

Idén is lehet pályázni Hajdú-Bihari Termékdíjra

A jelentkezéseket április 10-ig várják.

Haon.hu

Idén is keresik a minőségi hajdú-bihari termékeket

Forrás: hbmo.hu

Idén is lehetőség van a Hajdú-Bihari Termékdíj elnyerésére, a vármegyei önkormányzat április 10-éig várja az ezzel kapcsolatos pályázatokat, közölték honlapjukon.

Mint írták, a kiírásra természetes személy, őstermelő, kistermelő, családi gazdálkodó, egyéni vállalkozó, mikro- vagy kisvállalkozás, valamint középvállalkozás jelentkezhet.

Két termékkategóriában lehet pályázni: mezőgazdasági, illetve kézműves kategóriában, és mindkettőnél feltétel többek között, hogy a termék hajdú-bihari, hagyományosan előállított, egyedi és kereskedelmi forgalomra képes legyen.

A pályázat célja a hagyományos, kézműves és tájjellegű termékek és mezőgazdasági élelmiszerek magas minőségi színvonalának elismerése, a vármegyében előállított termékek ismertségének növelése, a gyártók piaci lehetőségeinek bővítése, piacra jutásának segítése, valamint a fogyasztók hozzásegítése a minőségtudatos, környezetbarát termékek kiválasztásában.

A díj elnyerésével lehetővé válik a Hajdú-Bihar Vármegye Önkormányzata által kiadott termékdíjlogó használata, ezzel ismerve el a termék magas minőségi színvonalát, segítve annak népszerűsítését.

A pályázatot személyesen vagy postai úton, illetve elektronikusan is be lehet nyújtani, a beérkezési határidő: 2024. április 10. (szerda) éjfél.

A további részletek és a felhívás kötelező mellékletei a hajdubiharitermek.hu honlapon találhatók.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában