Közbeszerzés

2024.02.26. 11:53

Megújulhat a berekböszörményi védőnői épület

Haon.hu

A beruházás érinti a védőnői rendelőt is

Forrás: Illusztráció: MW-archív

A védőnői szolgálat épületének komplex felújítását tervezi Berekböszörmény önkormányzata. A Közbeszerzési Értesítőben megjelentek szerint a Köztársaság tér 8. szám alatti ingatlanon lévő rendelőt és a hozzá tartozó szolgálati lakást érinti a beruházás. Többek közt a tetőhéjazat, elavult, korrodált bádogos szerkezetek cseréje valósulhat meg. A szolgálati lakást felújítása, funkcionális kialakítása, belső felújítása, fürdőszoba, konyha kialakítása; a homlokzat, lábazat és padlásfödém hőszigetelése, a homlokzati nyílászárók cseréje is tervben van. A padlószerkezetet és -burkolatot is felújítják. A belső falakat javítják, festik. Felújítják az épület teljes elektromos, valamint a gépészeti és fűtési rendszerét. A tetőre napelemeket telepítenek. 

A védőnői helyiségekhez mosdót, öltözőt, a védőnői rendelőhöz kézmosó előteret és akadálymentes wc-t alakítanak ki. Az épület akadálymentesítése is megtörténik. A meglévő cserépkályhákat átrakják, és 15 köbméteres zárt rendszerű szennyvíztároló épül. Az ajánlatokat március 1-ig várják.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában