Tuirizmus

2024.01.28. 14:20

Szoboszlói szálloda lett az év második legjobb hotele

Véget ért Az év hotele közönségszavazás, a régió másik döntőse egy debreceni szálloda volt.

Haon.hu

A szoboszlói hotel két balatoni szálloda mellé állhatott fel a dobogóra

Forrás: Facebook / Horel Aurum Hajdúszoboszló

Véget ért Az év hotele közönségszavazás hatodik évadjának döntője, melyben 28 szálloda versenyzett a nézők voksaiért. Január első felében, két héten át lehetett szavazni a tíz döntős hotelre, melyek az öt nagy turisztikai régió első és második helyezettjeként kerültek a legjobbak közé – adta hírül az OTS.

A műsort gyártó cég közleménye szerint a versenyben 2023 augusztusától január végig a nézők összesen több mint 105 ezer szavazatot adtak le a számukra legkedvesebb szálláshelyekre.

A közönségszavazás döntőjének nyertese a nézők szavazatai alapján, így 2023 legjobb hotele a keszthelyi Sirius Hotel lett, amely a döntőben a szavazatok 20,2 százalékát szerezte meg. A döntőben leadott szavazatok 19,9 százalékával a második a hajdúszoboszlói Hotel Aurum lett, a dobogó harmadik fokára pedig a balatonfüredi Hotel Vinifera Vine & Spa állhatott fel a voksok 17,7 százalékával.

A verseny díjátadóját az RTL-en közvetítették.

A közleményben rámutattak: a díjat a verseny történetében először nyerte el balatoni szálloda, ráadásul két olyan balatoni hotel is a legjobb háromban végezett, melyek 2023-ban fogadtak először vendégeket.

Az évad másik döntőse az alföldi régióból, a szoboszlói hotel mellett a debreceni Hotel Divinus volt.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában