Jó hírnév

2023.12.14. 13:39

Tovább dolgozhat a magyar cég a CATL debreceni gyárának építésén

Legalább 5500 tonna acélt kell beépíteniük.

Haon.hu

Már december közepén folytatódhatnak a munkálatok

Forrás: magyarepitok.hu

Újabb feladatokat nyert el a magyar tulajdonú West Hungária Bau Kft. (WHB) a CATL debreceni óriásberuházásán – szúrta ki a Magyar Építők portál. Mint szerdai cikkükben írják, a másodlagos acélszerkezetek, a tető és oldalfal burkolás és a befejező munkák kivitelezésén is a vállalat dolgozhat. A több mint 110 ezer négyzetméter alapterületű épületbe a magyar cégnek összesen legalább 5500 tonna acélt kell beépítenie.

Az újabb elnyert tender sikere az eddigi eredményes és magasszintű munkavégzésnek, valamint a precíz szervezésnek is köszönhető. Ennek megfelelően a WHB a debreceni akkumulátorgyár építésénél a héten már neki is állt az újabb feladatoknak: a zúzottkő ágyazat készítése nagy erőkkel halad, ami előkészíti az iparipadló telepítését. Remek ütemben zajlik a havi több ezer tonna acél legyártása és beszerelése is, ami különösen a téli időszakban olyan jelentős feladat, amit csak tudatos organizációval lehet elvégezni – írják.

Jó hírnévre tett szert a  cég

A lap megjegyzi, a WHB jelenleg Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő, teljes egészében magyar tulajdonú, piacvezető építőipari vállalkozása, amelynek székhelye Biatorbágyon található, ezenkívül Győrben és Budapesten is rendelkeznek fiókteleppel, illetve Pakson telephellyel. Folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően az ország egész területén végeznek szakipari kivitelezéseket az építőipar minden szegmensében, a műemlékfelújításától az ipari, kereskedelmi és logisztikai létesítményeken át az oktatási, egészségügyi és sportlétesítményekig.

haon, catl, akkugyár, akkumulátorgyár
A szerkezetépítés után a tető és oldalfal burkolást és a befejező munkákat is a WHB nyerte 
Forrás: magyarepitok.hu

Számos nemzetközi cég választotta már őket partneréül, így többek között a sanghaji központú Semcorp, amelynek több, mint százezer négyzetméteres alapterületű gyára épül Debrecen déli ipari parkjában. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában