Közbeszerzés

2023.07.25. 11:32

Szociális bérlakások épülnek Hajdúdorogon

Haon.hu

Egy nyírábrányi cég építhet szociális bérlakásokat Hajdúdorogon nettó 163 millió forintért – derül ki a Közbeszerzési Értesítőből.

Az önkormányzat beruházásában a Kovács utca 16., valamint a Régi Tokaji út 34/a. szám alatti telkeken új építésű, két-két lakóegységből álló, lakóegységenként 76,45 négyzetméter nettó alapterületű lakások épülnek. A lakások előszobából, konyhából, étkezőből, nappaliból, két szobából, fürdőszobából, kamrából, és egy önálló WC helyiségből fognak állni. A részletes leírásban többek közt az szerepel, hogy az épület tartófalai téglából készülnek, a nyílászárók műanyag tokszerkezetűek és többrétegű hőszigetelő üvegezésűek lesznek, a padlóburkolat laminált parketta, a vizes helyiségekben pedig kerámia. A meleg víz ellátását és a hőtermelést lakásonként 1-1 levegő-víz hőszivattyú fogja biztosítani, padlófűtéssel. Megvalósul lakásonként 1-1 komplett napelemes rendszer telepítése. A munkára 4 hónap áll majd rendelkezésre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában