Ingatlanajánló

2022.05.14. 09:00

Méregzöld luxus: íme, a hét debreceni ingatlanja!

Izgalmas, elegáns mély zöld színnel berendezett debreceni luxus ingatlant kínálnak eladásra. Az ihletet talán a csodás cserépkályha adta. Egy biztos, úgy fest, ez a 169 milliós családi ház megéri a pénzét.

Debrecenben, Kerekestelepen eladó egy 2004-ben épült, 160 m2-es, három szobás, amerikai stílusú luxusingatlan. A családi házat rendkívül magas műszaki tartalom jellemzi, kiváló választás mindazoknak akiknek fontos a minőségi életmód. Az ingatlant átépítését 2021-ben, belsőépítész tervei alapján valósították meg.

A ház parkosított öntözőrendszerrel felszerelt, 1240 m2-es telken fekszik, amelyen található egy 50 nm-es, összkonfortos vendégház (társalgóval, konyhával es fürdőszobával), kerti borospince, dupla garázs és dupla fedett kocsibeálló is. 

További jellemzői, hogy központi vízkő és vízlágyító rendszerrel, kondenzációs gázkazánnal (radiátoros hőleadás), 5 kW-os napelemrendszerrel, központi porszívóval és légtisztító rendszerrel is rendelkezik. 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! A hirdetés szövegét eredeti formájában közöljük.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában