Közbeszerzés

2022.01.18. 13:59

Egyelőre nem épül csatornahálózat a Böszörményi úton

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

Sikertelenül zárult a Debreceni Egyetem Böszörményi út campusa csatornahálózatának építésére kiírt közbeszerzési eljárás – derül ki a Közbeszerzési Értesítő január 14-ei számából.

 

A Debreceni Egyetem a Böszörményi úti egyes területein, illetve a Károli Gáspár utca egy szakaszán a keletkező csapadékvíz összegyűjtésére és elvezetésére szolgáló csatornarendszer kiépítését tervezi. A beruházás során létrejönne egy olyan hálózat, mely a Fényház, a Magház, a „C” épület, a Veres Péter Kollégium, a Diákszálló, a teniszcsarnok, a munkacsarnok és a Kecskeméti János Tornacsarnok épületeinek és határolt környezeteinek burkolt felületein keletkező csapadékvizet gyűjtené össze, majd a víz az Akadémia kert utcán kiépülő további csatornaszakaszon részben elszikkasztásra kerülne a Campus távolabbi területein, illetve részben a többlet vizet bevezetnék a Tócó-patakba, a Károli Gáspár utcai csapadékvíz hálózatba való bekötése után.

 

A beruházás során összesen mintegy 1300 méter hosszú csatornaszakasz épülne.

 

A közbeszerzési felhívásra azonban nem érkezett ajánlat, az intézmény a felhívását visszavonta. 

 

SzT

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában