rangos elismerés

2019.11.24. 10:15

Debreceni üzletember lett az Év Fiatal Vállalkozója

Zajdó Csaba, az Innonic Group és a Shoprenter 37 éves tulajdonosa vehette át az idei Országos Fiatal Vállalkozói Díjat.

A debreceni üzletember cégcsoportjának áruházain keresztül realizálódik a teljes magyar internetes kereskedelem több mint 20 százaléka, ami 2019-ben meghaladja az 1,3 milliárd forintot és a 250 millió forintos nyereséget – idézi a hirado.hu a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége (FIVOSZ) közleményét.

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjjal a FIVOSZ azokat a mindennapi hősöket ismeri el, akik fiatal koruk ellenére komoly értéket teremtenek mind pénzügyileg, mind társadalmilag.

„Az elismerés azért kifejezetten fontos, mert aki megkapja, egy teljes évig példaként szolgál több százezer fiatal vállalkozó számára Magyarországon” – mondta Blaskovics Dávid, a FIVOSZ alelnöke a díjátadón. A díjat idén dr. Kovács Patrik, a FIVOSZ alapító elnöke és Gulyás Tibor, az Innovációs és Technológiai Minisztérium innovációért felelős helyettes államtitkára adta át Zajdó Csabának, az InnonicGroup és a Shoprenter tulajdonosának.

Webshop gyorsan, költségkímélően

A 37 éves debreceni üzletember egyetemistaként alapította meg az első vállalkozását. Azóta a webshopokat és online kiskereskedelmi megoldásokat fejlesztő vállalkozás cégcsoporttá fejlődött, meghaladva 2019-ben az 1,3 milliárd forint árbevételt és a 250 millió forint nyereséget. Zajdó Csaba társadalmi értékteremtésben vesz részt, Debrecenben vállalkozási ökoszisztémát fejleszt építve ezzel a helyi vállalkozói közösséget. Több ezer vállalkozó számára tette lehetővé, hogy milliós fejlesztés helyett bárki, havi pár ezer forintból webshopot indítson, mindössze egy óra alatt. Cégcsoportjának termékeit nem csak Magyarországon, hanem világszinten használják, összesen 65 ezer ügyfele van.

„Bár én kaptam a díjat, a nálunk dolgozó közel száz főnek köszönhető, hogy ilyen szépen fejlődünk. Hálás vagyok Debrecen városának és az egyetemnek, akik ontják magukból a fiatal tehetségeket. Köszönet a FIVOSZ-nak is, amelynek már sok-sok éve tagjai vagyunk, és nagyon sokat támogatott bennünket.

„Remélem, hogy jó példakép lehetek a következő egy évben a fiatal vállalkozóknak”

– mondta Zajdó Csaba, az Országos Fiatal Vállalkozói Díj idei nyertese a díjátadón.

Az Országos Fiatal Vállalkozói Díjat a Fiatal Vállalkozók Hete programsorozat zárásaként adták át péntek este a Gundel étteremben.

Széles termékpaletta

„A világ legtöbb országából vannak ügyfeleink, Új-Zélandtól kezdve Mongóliáig használják az online kereskedők valamelyik megoldásunkat”

– fejtette ki, Zajdó Csaba a hirado.hu-nak, majd hozzátette: nem csak egy megoldásról beszélünk, több szoftver is tartozik a termékportfóliónkba. Mindegyik az e-kereskedőknek készült, az ő igényeikre vagyunk specializálva. Nagyon egyszerű és felhasználóbarát felületet biztosítunk, ahol technikai tudás nélkül is képesek a kereskedők használni a megoldásainkat és ezzel növelni a bevételeiket, illetve profitjukat.

A portál cikkéből kiderül: Zajdó Csaba a következő évben a felelősségteljes cím birtokában a fiatalok inspirálására fókuszál majd. „A díj számomra egy visszaigazolás és megerősítés, hogy mások számára is példamutató az az út, amin járunk. A következő egy évben én fogom képviselni ezt a címet és fiatal vállalkozói rendezvényeken próbálom majd motiválni, valamint inspirálni az új generációt, hogy indítsanak saját vállalkozásokat és kövessék azokat a modern cégvezetési elveket, amikben én magam is hiszek”.

A Fiatal Vállalkozók Hetére rekordszámú, több mint 12 ezer vendég regisztrált országszerte 2019-ben. Az üzleti- és karriershow-t idén hat vidéki városban és Budapesten rendezték meg. Az ingyenes programsorozaton ismert és sikeres vállalkozók, üzletemberek, állami szereplők előadásait és beszélgetéseit hallgathatták meg az érdeklődők.

Borítókép: Zajdó Csaba, a 2019-es Országos Fiatal Vállalkozói Díj nyertese

Ezek is érdekelhetik