:o

2024.03.24. 17:08

Telitalálat! Több millió forintot nyertek egy balmazújvárosi lottózóban

A Haon utánajárt, pontosan mennyivel gazdagodott a szerencsés ismeretlen.

Nagy Emese

Sikeresen zárult a hétvégéje egy szerencsés játékosnak a balmazújvárosi Fokos utcai lottózóban, ugyanis telitalálata lett egy népszerű lottójátékon, a puttón. „Egy telitalálatos puttó! Gratulálok a nyertesnek!” – írta a Facebook-oldalán a lottózó, a poszthoz pedig egy képet is csatoltak, amiből arra következtethetünk, nem aprópénzről van szó, ugyanis a lottózó monitorján láthatjuk, az van írva: nagy nyertes.

Kicsit kérdezősködtünk, és úgy tudjuk, 4 millió forinttal lett gazdagabb a szerencsés, de a lottózó dolgozója további kérdéseinkre nem kívánt felelni.

Ezúton is gratulálunk az ismeretlennek, és azoknak is, akik hasonló szép nyereménnyel gazdagodtak az utóbbi időben. Tavaly szeptemberben 85 millió forinttal gazdagodott egy férfi ugyanebben a lottózóban, aki, úgy tudjuk, először nem akart hinni a szemének. Igaz, a mostani nyertes nem több tíz millió forintot akasztott, de azért egyik pillanatról a másikra négymillióval gazdagodni sem lehet „fájdalmas” érzés.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában