Játékos feladatok

2024.01.17. 09:33

Tartalmas sportnapot tartottak Nyíradonyban

Dandé Melinda

Balról: Tasó Béla polgármester, Kiss-Szilágyi Tünde igazgatóhelyettes, Berekszászi Natália igazgató, Perge János százados, Laza József rendőr hadnagy, Karácsony János törzszászlós, Kondor István rendőr őrnagy és Papp László pedagógus

Forrás: Magyar Honvédség

Sor- és váltóversenyt rendezett a nyíradonyi Kölcsey Ferenc Baptista Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium a város vonzáskörzetében lévő általános iskolák 7-8. évfolyamos tanulói számára január 12-én a Harangi Imre Rendezvénycsarnokban. Az eseményt Tasó Béla, Nyíradony polgármestere nyitotta meg. 

A 10 fős csapatok játékos feladatok során mérhették össze ügyességüket, állóképességüket, miközben remekül szórakozhattak. A versenyfeladatokat Csiszár Antal Sándor és felesége, Csiszár Antal Sándorné testnevelők állították össze.

A vetélkedőt követően a kölcseys diákok ízelítőt adtak az intézmény középiskolai képzéseiből. A közszolgálati technikus diákok a rendészeti képzésbe engedtek bepillantást, akik alaki és szituációs gyakorlatokat, valamint önvédelmi bemutatót mutattak be. Felkészítőjük és egyben oktatójuk is Karácsony János törzszászlós volt. 

A Magyar Honvédség képviseletében Perge János százados és Szántó Lajos főtörzsőrmester is jelen voltak. Vezényletük alatt a Honvéd Kadét Programban tanulók szintén alaki gyakorlatot, valamint az elsősegélynyújtásról előadást tartottak.

A találkozón a következő dobogós eredmények születtek: 

  1. helyezett: Kölcsey Ferenc Baptista Általános Iskola, Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium csapata (Nyíradony) 
  2. helyezett: Csuha Antal Baptista Általános Iskola, Gimnázium, Technikum és Szakképző Iskola csapata (Nagyhalász) 
  3. helyezett: Szent Mihály Görögkatolikus Óvoda, Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola csapata (Nyíradony) 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában