Évfordulók

2023.12.12. 15:34

Jubilálókat köszöntöttek Csökmőn

B.Kiss Andrea

Botlik Márton idén lett a település legidősebb férfi lakosa

Forrás: B. Kiss Andrea

A legidősebb női és férfi lakost, valamint az ötven és hatvan éve Csökmőn összeházasodott és jelenleg is itt élő párokat köszöntötte Nagy Tibor polgármester és Hajnalné Pénzes Edit alpolgármester december 12-én. 

Ruha Gergelyné, a falu jelenleg legidősebb asszonya 1928-ban született. A korát meghazudtoló mozgású és szellemi képességű Zsuzsa néni télire a lányához költözött, ott várta a köszöntést. Botlik Márton idén lett a település legidősebb férfi lakosa. Ő 1931-ben látta meg a napvilágot Csökmőn, feleségével él és gyermekeinek, unokáinak, dédunokáinak örül leginkább. 

Ruha Gergelyné, a falu jelenleg legidősebb asszonya
Forrás: B. Kiss Andrea

A jubiláló házaspárok közül Varga Bálint és felesége, Nagy Erzsébet hatvan éve kötöttek házasságot, akárcsak Nagy József és Tóth Margit. Ötven éve kelt egybe Bátori Béla és Szabó Margit, valamint Tóth Sándor és Szabó Mária. Mindenhol örömmel, szeretettel fogadták a képviselő-testület figyelmességét és az ajándékcsomagot.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában