Beszélgetés

2023.08.10. 10:07

Kifakadt Tenki Réka, egyenesen undorodik korunk szépségeszményképeitől – videóval

Nyíltan vállalja karakán véleményét.

Haon.hu

Forrás: YouTube / nŐK interjúsorozat

A „nŐK interjúsorozatban” Tenki Réka, debreceni születésű színművész őszintén mesélt a közösségi média által az emberekre zúduló hamis önkép, testkép kialakításról szóló véleményekről, és az anyaság nehézségeiről.

Véleménye szerint vannak olyan dolgok az életben, amiket kapunk, amiken nem lehet változtatni, és nem is kell. Szerinte ezt fel kell ismerni, és nagyon nem örül annak, hogy az egész közösségi média arról szól, hogyan kell kinéznie egy nőnek.

Én komolyan nem tudok visszafogottan fogalmazni, csak azt, hogy hányingert kapok az egésztől. Az, hogy egyforma nőket látok mindenhol, hogy a felpumpált száj, a mit tudom én milyen szemöldök, a mellváltoztatás, az, hogy a tizenévesek, minthogyha harmincéves nők lennének

– hangsúlyozta a színésznő.

Elmondása szerint viszont reménykedik, hogy elkezd majd kínossá válni az összes plasztikai műtét és beavatkozás. Kiemelte, hogy nagyon rossz irányba halad a világ, ha egészséges kamasz lányok, fiatal huszonéves, harmincéves nők mesterségesen átformáltatják testüket.

Az interjúban elhangzott, hogy sokszor gondolkodóba esik, hogy mivel lesz jó anya, hogyan neveli helyesen a gyermekeit.

Kell-e egy kilencéves gyereknek mobiltelefon, tablet, okosóra? Én azt mondom, hogy nem. De ott vannak az osztálytársak, és amikor a lányom hazajön, és azt kérdezi, hogy anya, nekem mikor lesz tabletem – közben még nekem sincsen – szóval nem gondolom, hogy ez kellene, viszont olyan tempót diktál a közösség, amitől a gyerekem azt érzi, hogy ő nem jó, hogy ő le van maradva, őt ki fogják közösíteni. Akkor ilyenkor hogy kell okosnak lenni?

Tenki Réka úgy gondolja és kitartóan hisz benne, többet ér egy anya, egy szülő azzal, ha a friss levegőn, szabadban, tollaslabdázással, fára mászással, kutyasétáltatással vagy akár biciklizéssel tölti együtt szabadidejét a gyermekével.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában