A fények éjszakája

2023.06.18. 10:17

Megmozdult a böszörményi Bocskai-iskola – videón, milyen volt a szombat esti fényfestés!

A helyieknek Szekeres Adrien is koncertezett.

Forrás: Facebook / Pajna Zoltán

Korábban még csak ízelítőt kaptunk, szombat este azonban már teljes egészében megnézhettük a hajdúböszörményi Fények éjszakája fő látványosságát, a fényfestést, amelyet a Bocskai István Gimnázium épületére vetítettek. Ahogy arra a város Facebook-oldalának posztja is rámutat, a rendezvényt a Csokonai Színház énekesei és a Valcer Táncstúdió produkciója nyitotta, a megjelenteket Kiss Attila polgármester, dr. Tiba István országgyűlési képviselő és Pajna Zoltán, Hajdú-Bihar Vármegye Közgyűlésének elnöke köszöntötte. A főtéren összegyűlt közönség meghallgathatta Szekeres Adrien koncertjét, de helyi egyesületek színesítették a programot: látható volt a Hajdúböszörményi Népzenei Együttes, a Hajdúböszörményi Mazsorett Együttes, a Salida Tánc Sport Egyesület bemutatója is.

A programot a vármegyei önkormányzat szervezésében, „A hajdú hagyományok nyomában” című projekt keretében tartották meg.

Az épületvetítés egy látványos részletéről Pajna Zoltán posztolt videót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában