Puzzle

2022.02.11. 09:17

Évtizedekkel ezelőtt ezek voltak az igazi debreceni törzshelyek

Kíváncsi vagy, hol pihenték ki magukat az emberek annak idején? Az alábbi három kirakósból megtudod.

Forrás: Fortepan / UVATERV

Bár az idő most kirándulásra is alkalmas, a szürke napokat még mindig fel lehet dobni gyermekkorunk egyik kedvenc játékával, a puzzle-lel. Három játékkal is készültünk, amelyeken bemutatjuk azt, melyek voltak a város közkedvelt helyei néhány évtizeddel ezelőtt. 

Legelső fotónkon (forrás: Fortepan / Horváth Dániel) a Simonyi út (Gorkij fasor) és a Nagyerdei (Sztálin) körút sarkán található Pálma cukrászda és eszpresszó látható 1951-ben. 

Második képünkön (forrás: Fortepan / UVATERV) a Nagyállomás egykori étterme látható 1961-ben. 

Utolsó képünk pedig (forrás: Fortepan / UVATERV) az egykori Nagyerdei Strandfürdőt mutatja be 1963-ból. 

 

Kétségtelen, hogy ezen a három helyen sokan fordultak meg annak idején, most azonban rajtad a sor, hogy megmutasd, Debrecenben vagy a megyében melyik az a hely, amelyikre bátran azt mondanád, hogy ez a legjobb, legkiemelkedőbb vendéglátóegység. Ha van egy törzshelyed, amelyikhez kellemes emlékek fűznek, ahol szoros barátságok, netalán szerelmek szövődtek, akkor nevezd be nyugodt szívvel a Törzshely 2022 elnevezésű játékunkba! 

 

Már csak néhány napod van rá, így ne szalaszd el egy nevezéssel meghálálni nekik azokat a felejthetetlen pillanatokat, amelyeket neked okoztak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában