Céltudatos, természetes szépség

2021.09.21. 18:02

A szakma úttörőjévé válna Szabó Orsolya, a 2021-es Tündérszépek királynője

Mint arról korábban beszámoltunk, kiadónk, a Mediaworks Hungary Zrt. harmadik alkalommal megrendezett Tündérszépek idei versenykiírását Szabó Orsolya nyerte meg. A több mint ezer versenyző közül kikerülő debreceni győztes lapunknak számolt be az őt ért élményekről, illetve jövőbeli terveiről.

Fel sem fogta

Szabó Orsolya hétfőn nyerte meg a szépségversenyt, így – elmondása szerint – még nagyon fáradt, de izgatott állapotban van.

 

Fotó: MW-archív

– Nem teljesen fogtam fel a győzelmem, nem számítottam ilyen jó helyezésre. Amikor kimondták az udvarhölgyek, és a közönségdíjas nevét, úgy voltam vele, nem baj, majd legközelebb újra megpróbálom, mert ez most elúszott. Jól példázta meglepettségemet, hogy el is sírtam magamat az eredményhirdetéskor – idézte fel emlékeit a lány, aki a verseny előtti felkészülésre is kitért. – A felkészülési tábor három hihetetlenül intenzív napból állt. A 22 lány egyikeként reggel héttől este kilenc-tíz óráig meg sem álltam, koreográfiatanulás, edzés, fotózás, majd forgatás következett, mindenből próbáltak felkészíteni minket a versenyre. A tréningezés java része természetesen már jóval ezelőtt, otthon lezajlott. Mentálisan, és fizikálisan is topon akartam lenni, rengeteget jártam edzőterembe, illetve az eleve egészséges étrendemen még tovább szigorítottam, hogy mire kiállok, jól érezzem magamat a bőrömben – hangsúlyozta.

Tudatos hozzáállás

A fiatal lánynak – elmondása szerint – még lépcsőzőgépezéskor is csak az járt a fejében, hogy a legjobb formába lendüljön. Tudatosan készült, videókat nézett a kifutói mozgásról, eljátszotta, különböző kérdésekre milyen választ adna.

„Szerettem volna őszintén átadni, mit is képviselek valójában. A természetességben hiszek, ami sajnos egyre ritkább manapság.”

A social media tele van hamis képekkel, ami a lányok önképén is rengeteget ronthat. Póthaj, műszáj, műmell, és máris torzul az elképzelésük a tökéletes kinézetről. Ez azonban hazugság, amit másokban is szeretnék tudatosítani – fejtette ki Szabó Orsolya, aki mindig több visszajelzést kapott arról, hogy dekoratívnak tartják, mint ahányszor saját magának annak érezte. – Azt gondolom, egészséges énképem van, de Magyarországon minden második lány gyönyörű, ezért a külsőre nem hiszem, hogy túlzottan lehetne alapozni. A táncos múltam miatt volt már némi tanult tartásom, de leginkább a belső adottságaim miatt éreztem önbizalmat magamban.

Álmok és tervek

Nem ez volt az első győzelme a debreceni lánynak. Ezt megelőzően a Hajdúság szépe megyei versenyt is megnyerte, és tervben van egy Miss Balaton, valamint reményei szerint egy Miss World Hungary is a szépségnek. – Élvezem a versenyek világát, megannyi új emberrel találkozom, ami remek érzés. Szeretnék a jövőben a szakmában elhelyezkedni, kereskedelem és marketing szakos tanuló vagyok, a szakdolgozatomat is a fenntarthatóságról írom a szépségiparon belül. Valamilyen kreatív-marketing, vagy termékmenedzsment vonalon szívesen dolgoznék – mondta a Tündérszépek győztese, aki szépségideáljáról, és rejtett vágyairól is beszélt.

„Margot Robbie számomra maga megtestesült szépség, aki mindig természetes, mosolyog, sugárzó, és a sikerei ellenére is rendkívül alázatos.”

A magasságom (169 centiméter) miatt sajnos pár centi hiányzik ahhoz, hogy kifutómodell legyek, de ez így is nagy álmom, amiről nem szeretnék lemondani. Úgy vagyok vele, a szépségideálok folyamatos változása miatt talán a jövőben a jó mozgású, izgalmas arccal rendelkező karakterek alacsonyabb modellként is részt vehetnek majd divatbemutatókon – összegezte Szabó Orsolya.

PSz

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/mokka-szabo-orsolya-meg-nem-fogta-fel-hogy-az-ove-lett-a-gyozelem-5663873/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában