Bulvár

2024.04.19. 19:53

Megyeri Csilla megcsalta párját? Durva szóváltás zajlott le kettejük között

A hosszú ideje tartó kapcsolat korántsem mondható felhőtlennek, most mindketten kitálaltak.

Haon.hu

Megyeri Csilla és barátja, Molnár Zsolt

Forrás: Szabolcs László / Bors

Megyeri Csilla és párja, Zsolti a Bonus Trip mozifilm premierjén jártak, ahol olyasmit mondtak, amin mindenki ledöbbent – írta meg a BorsOnline.

A párosról gyakran felröppen a hír, hogy elváltak útjaik, mégis hosszú évek óta mindig rácáfolnak ezekre a pletykákra. Most azonban olyan beszélgetés zajlott közöttük, amiről hirtelen el sem lehetett dönteni, hogy komoly, vagy csupán poénos csipkelődésről van szó. 

Zsolti és Csilla gyakran ugratják egymást, de az üzletember most olyan jelzőkkel illette kedvesét, ami alapján igen nehéz megállapítani, hogy ugratásról van-e szó:

Hazudik állandóan. Előadja magát mindig, meg nagy az arca, sokat küzdök vele, hogy lebuktassam

– kezdte, ami alapján az is elképzelhető, hogy nyomoznak egymás után. Erről is gyorsan megkérdezték őket, amire hatalmas meglepetésre szintén igenlő válasz érkezett.

Csilla azt mondta, naná, hogy nyomozott már a párja után, és aki azt állítja, hogy nem, az hazudik. Zsolti pedig hozzátette, hogy felesleges, mert úgyis akkor csalták meg egymást, amikor akarták. A levegő valósággal megfagyott körülöttük, amikor Csilla válasza megerősítette Zsolti gyanúját. 

A megdöbbentő beszélgetés után felmerül a kérdés, hogy akkor miért vannak együtt már ilyen sok éve, természetesen a pár ezt is elárulta:

Csillát azt vihetik, de az a baj vele, hogy olyan mint a bumeráng, eldobod és visszajön

 – mondta viccelődve Zsolti, amihez Csilla pedig egy kacsintással hozzátette, hogy tőle senki sem szabadul.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában