Helyi bulvár, celeb

2024.04.03. 12:34

Megvolt a nagy nap? Esküvői ruhában fotózták le Megyeri Csillát!

Megyeri Csilla Instagram-történetében megosztott egy lenyűgöző esküvői ruhás képet, melyet a rajongók azonnal úgy értelmeztek, hogy a népszerű influenszer és vőlegénye végre kimondták az igent egymásnak

Haon.hu

Megyeri Csilla tervezi az esküvőt?

Forrás:  MW-archív

Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt fontos évfordulót ünnepelnek: 10 évvel ezelőtt jöttek össze. Bár az esküvőről nem ejtett szót, Megyeri Csilla legutóbbi Instagram-posztja, melyen esküvői ruhában látható, mindenkiben felkeltette a gyanút: vajon végre eljött-e az idő a nagy napra?

megyeri csilla-eskuvo-celeb-influencer
Megyeri Csilla menyasszonyi ruhában
Forrás: Ripost/Instagram

Csilla azonban tisztázta a helyzetet. „Ez csak egy régebbi esküvői fotózás volt, már a sokadik egyébként, és megosztottam a posztjukat. De már volt, aki gratulált is, jót nevettem, de szó sincs esküvőről. Én nem szoktam utalgatni, ha arról lenne szó, biztos mindenki tudná” – árulta el a Ripostnak.

Bár nem tervezik az esküvőt, időnként elgondolkozik rajta, ugyanis Megyeri Csilla bevallotta, hogy egy-egy ilyen fotózás alkalmával ő is kedvet kap az esküvőhöz:

„Nyilván nem ezen a papíron fog múlni, hogy együtt vagyunk-e. Olyat viszont nem szeretnék, hogy besétálunk a hivatalba és akkor gyorsan két tanúval összeházasodunk. Tehát ha lesz, akkor tényleg egy igazi nagy bulit csinálunk a barátainknak” – tette hozzá a lapnak adott interjújában .

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában