Esküvő

2024.04.25. 10:38

Házasság első látásra: rajongója vallott szerelmet Hildának

Hamarosan véget ér a TV2 párkapcsolati reality-je, és kiderül, a Házasság első látásra műsor szereplői közül kik maradnak együtt.

Nagy Emese

Hilda, a Házasság első látásra szereplője nem gondolta, ennyien megszeretik

Forrás: TV2

Véghajrájához közeledik a Házasság első látásra párkapcsolati reality, hamarosan a nézők megtudhatják, kik folytatják együtt a közös életüket. A Házasság első látásra műsor előző adásaiból kiderült, Petra és Andris szakítottak, viszont maradt még öt álompár, akiknek drukkolhatunk: láthatóan a debreceni kötődésű Hilda, és sármos férje, Laci egyre közelebb kerülnek egymáshoz, aminek – mint kiderült – a nézők nagyon örülnek.

A Házasság első látásra műsor álompárja, Hilda és Laci
Debrecen Haon 
párkapcsolat
reality
házasság
tv2
A Házasság első látásra műsor álompárja, Hilda és Laci 
Forrás: TV2

A minap telefonon értük utol Hildát, aki elmondta a Haonnak, az utóbbi időben azt tapasztalja, nagyon sokaknak szimpatikus a párosuk, egyre több üzenetet kapnak a közösségi felületeiken, amiből meg is osztott velünk néhányat: „Kedves Hilda! Remélem, nem veszed tolakodásnak soraimat. Szeretnék neked szívből gratulálni, remekelsz a kísérlet során. Példaértékű az őszinteséged, és a természetességed. Köszönöm az élményt, és a legjobbakat kívánom neked” – írta neki egy hölgy rajongója.

Házasság első látásra: szerelmet vallottak Hildának

Én csak azért nézem a műsort, mert picit szerelmes lettem beléd! Hogy lehet valaki ennyire ízig-vérig nő?

 – vallott szerelmet Hilda egyik rajongója. Míg a többi üzenetben, amit a debreceni kötődésű nő továbbított nekünk az áll, a nézők nagyon szeretnék, ha ő együtt maradna Lacival, mert irtó cukinak tartják őket együtt.

Sőt, ha ez még nem lenne elég, Hildát egyik reggel egy hatalmas meglepetés várta, ugyanis az autója szélvédőjén valaki egy képet, ami őt és Lacit ábrázolja, miközben egy forró csókot váltanak. – A kommenteket olvasva szó szerint átjön az emberek szeretete, az, hogy megkedveltek engem. 

Bárhogyan is indult a mi megismerkedésünk Lacival, az elején kaptam hideget-meleget, most mégis azt tapasztalom, a nézők megismerték a szerethető énemet. Nagyon cukik az emberek, nem is gondoltam volna, hogy képernyőn keresztül ennyien megszeretnek. 

Az utcán megismernek, még ha nem is szólítanak meg, azért rám mosolyognak, és a szemükből sugárzik, hogy drukkolnak nekünk. Szóban többen a tudtomra adták már, nagyon szeretik a műsort, főleg engem és a férjem, szerintük jó minket nézni, mosolyt csalunk az arcukra, ami miatt már megérte nekünk jelentkeznünk a TV2 párkapcsolati reality-jébe – fogalmazott mosollyal az arcán Hilda.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában