Szerelmi szálak szövődnek

2024.03.07. 11:53

Házasság első látásra – Góbi Hilda, a debreceni kötődésű nő lehet a TV2 legújabb sztárja?

Góbi Hilda a Haonnak elmondta, milyen számára az ideális férfi, és azt is megtudtuk, miért jelentkezett a műsorba. A Házasság első látásra párkapcsolati reality talán meghozza számára a boldogságot, mi szurkolunk neki!

Nagy Emese

A közelmúltban mutatkoztak be a TV2 oldalán a március 18-án induló Házasság első látásra szereplői, köztük Góbi Hilda is, aki Debrecenben született, és kisgyermekkorát is a cívisvárosban töltötte, ma pedig már a fővárosban él és vendéglátósként dolgozik. Az izgalmas kalandba hat nő és hat férfi vágott bele, akiknek legnagyobb vágyuk az, hogy társra találjanak. Három elismert párkapcsolati szakértő kíséri őket az úton, akik arra vállalkoztak, hogy tudományos módszerek, és személyes tapasztalatok alapján a műsorba jelentkezők közül megpróbálják azokat a szingliket megtalálni, akik tökéletes társai lehetnek egymásnak.

tv2-reality-gobi-hilda-szereplok
A TV2 március 18-án induló Házasság első látásra párkapcsolati reality női szereplői
Forrás:  TV2

Lelkes, szorgalmas, de laza csaj

A minap telefonon értük utol a párkapcsolati reality debreceni kötődésű szereplőjét, Góbi Hildát, aki a Haonnal megosztotta, jelenleg üzletvezetőként dolgozik egy étteremben, imádja a munkáját és az életét. Nagyon céltudatos, magabiztos és karrierista nőnek tartja magát, aki az élet adta lehetőségekből mindig próbálja kihozni a maximumot. Ha valamit elhatároz, azt tűzön-vízen át véghez viszi. Nem szokott megriadni a kihívásoktól, úgy gondolja: aki mer, az nyer! Természetesen neki is volt már olyan, hogy balul sültek el a dolgok, de a hibákból tanulva építkezik, és levonja a következtetéseket. 

Tisztában vagyok magammal, a képességeimmel, ennek köszönhetően van önbizalmam, de próbálok nem túlzásokba esni, ettől függetlenül központi személyiségnek vallom magam. Elmondhatom, hogy karrierista vagyok, ugyanis nagyon fontos számomra a munkám, bármit, bárhol is dolgoztam eddig, mindenhol úgy tekintettem az adott munkahelyre, mintha a saját vállalkozásom lenne

– fogalmazott. 

– Lelkes, szorgalmas, törtető vagyok, mindig is fontos számomra, hogy jó, sőt, a legjobb legyek abban, amit csinálok, nem elégedek meg soha azzal, amim van, folyamatosan bizonyítani akarok, de nyilván jó értelemben. Nem gázolok át másokon, de szem előtt tartom a saját érdekeim – nyilatkozta. Hozzáfűzte, kifejezetten nincs hobbija, reggelente mindig szán arra időt, hogy mozogjon, fontos számára az egészség. Továbbá, ha párkapcsolatban van, akkor próbál minél több minőségi időt tölteni a kedvesével, azonban a csajos programoknak sem szokott nemet mondani: imád utazni, strandolni, illetve szórakozni. – Egy nagyon laza csaj vagyok, de persze, ha a helyzet megkívánja, akkor tudok határozott lenni. De alapjáraton egy mosolygós, közvetlen, cuki nő vagyok, persze azokkal, akik megérdemlik – jegyezte meg mosollyal az arcán.

Góbi Hilda, a TV2 új reality műsorának debreceni származású szereplője
Góbi Hilda, a március 18-án induló Házasság első látásra párkapcsolati reality szereplője
Forrás:  TV2

Jósnő is segített a döntésben

Arra a kérdésünkre, hogy miért jelentkezett a műsorba, azt válaszolta: „Mert egy őrült nő vagyok” – kacagott fel! Később részletezte, az elején nagyon hezitált, félt attól, milyen lehet kamerák előtt ismerkedni, de úgy volt vele, egy élete van, amiből szeretné kihozni a maximumot. Veszíteni valója nincs, igazából az egész élete egy szappanopera, így úgy döntött, hogy belevág.

Egy jósnő is segített a döntésemben, ugyanis a legutóbbi kapcsolatom miatt kerestem fel őt, és olyanokat osztott meg velem, hogy jön majd egy nő, akivel szerződést fogok aláírni, és azzal egyidejűleg szerelmet is látott. Nem igazán tudtam hova tenni a dolgot, majd eltelt négy hónap, és jött ez a lehetőség, majd szépen összeálltak a dolgok, bevillantak a jósnő szavai, és úgy voltam vele, ha nem is lesz szerelem, akkor is egy óriási kaland részesei lehetek 

– osztotta meg. 

Kiemelte, kecsegtető, hogy szakemberek segítenek neki a párkeresésben, ilyenre korábban nem volt példa az életében, viszont nagyon érdekesnek találja. – Nem mindennapi, hogy pszichológusok segítenek abban, hogy megtaláljam az igazit, megadom ennek a lehetőségét. Nagy bizalmat szavazok nekik, kíváncsian várom, a személyiségem, illetve, amennyire megismernek, azok alapján milyen férfit képzelnek el mellém – hangsúlyozta. Megjegyezte, mindig is imádta a szerelmes filmeket, igazi álmodozó, hisz a csodákban, és reméli, nemcsak a filmekben, hanem a való életben is megtalálhatja az igaz, mindent legyőző szerelmet.

Milyen az ideális férfi?

Góbi Hilda számára nem a külső a legfontosabb, persze nem álszent, neki is számít, hogy milyen a férfi külseje, de sokkal előrébb valónak tartja a kiszemeltje személyiségét. – Legyen egy olyan fellépése, amivel le tud venni a lábamról. Elengedhetetlen, hogy egy férfi mellett ki tudjak teljesedni, nőnek érezhessem magam mellette, becsüljön és tiszteljen. Volt már olyan kapcsolatom, ahol ezeket megkaptam, és szárnyaltam, viszont megtapasztaltam már azt is a saját bőrömön, milyen az, amikor elnyomnak – tette hozzá. Leszögezte, nem szereti a féltékeny férfiakat, ugyanis úgy véli, az ilyen emberek azért akarják megváltoztatni a párjukat, mert ők maguk nincsenek rendben magukkal, nem elég magabiztosak.

Imádok olyan párkapcsolatban lenni, ahol teli vagyok energiával, mosolyogva kelek fel reggel, szó szerint szárnyalhatok!

– emelte ki.

Érdeklődésünkre megosztotta, szerinte létezik a nagy ő, mindenkinek megvan a másik fele valahol a világban, a kérdés már csak az, hogy megtaláljuk-e. – Bízom benne, nekem megadatik, hogy egyszer szembejöjjön velem életem szerelme, az lehet, meg kell éljek még pár dolgot, de úgy gondolom, végül így lesz, és talán a műsorban jön el ez a pillanat – húzta alá.

Góbi Hilda nem árul zsákbamacskát, tudja jól, nagyon akaratos, ami sokszor vitte előre az életben, de nem tagadja, ez idegesítő is tud lenni egy párkapcsolatban. Főzni nem igazán szeret, de nem zárkózik el attól, hogy élete szerelmével fakanalat ragadjon, és együtt főzőcskézzenek egy romantikus este alkalmával.

Mindent megmagyarázok, tudok igazat adni a másiknak, de nagyon nehezen megy, ettől függetlenül, ha úgy látom, engednem kell, akkor megteszem (néha)

– fogalmazott, majd azt is elmondta, nagyon rendszerető, de nem rendmániás. Szereti, ha tisztaság és rend uralkodik körülötte, el van mosogatva, ha pedig munkába indul, akkor minden a helyén van. Nem dobálja szét a ruháit, így nem a pakolgatással kell foglalkoznia, amikor hazaér.

Van olyan, hogy szerelem első látásra?

Egy szeretetteljes párkapcsolatban azt várja el, hogy tisztelje őt a szerelme, ő maga pedig fel tudjon nézni a szeretett férfira.

gobi-hilda-tv2-musor-debrecen
Góbi Hilda, a március 18-án induló Házasság első látásra párkapcsolati reality egyik szereplője
Forrás:  TV2

– Hódítson meg, bókoljon, varázsoljon el, és legyen hűséges. Számomra az igazi férfi egyszerre nyújt anyagi és érzelmi biztonságot, nem akar elnyomni, birtokolni és kisajátítani – mondta. Elmondta, nem hisz a szerelem első látásban, inkább abban, hogy valakit meg kell ismerni, és az a férfi megfogja valamivel, amiből később ismerkedés, találkozások, végül szerelem lesz.

– Vagyok már annyi idős, hogy nem tudnak már meghülyíteni, sok mindent megéltem már, nem esek bele csak úgy valakibe, akit nem is ismerek – taglalta Góbi Hilda, aki már nagyon várja, hogy újra „felvegye a rózsaszín szemüveget”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában