Bulvár

2024.03.16. 14:21

Világsztárral bulizott a debreceni énekesnő

A belga világsztár videóüzenetben bókolt REXA-nak, akit a legszebb magyar énekes hölgynek nevezett.

Haon.hu

Nem mindennapi találkozó Egyiptomban

Forrás: REXA-archív

Böjte Réka közel két évig erősítette a Desperado feat. Réka formációt, majd tavaly óta szólóban lép fel REXA néven – a szakításról dal is született Szép mese címmel.

A debreceni énekesnő nem mindennapi élménnyel lett gazdagabb a közelmúltban: az egyiptomi Hurghadában találkozott Danzellel, a világhírű sláger, a Pump It Up előadójával.

– A belga sztárral korábban egy magyarországi közös fellépés után beszélgettünk a backstage-ben pár éve, és a sors újra összehozott minket az egyiptomi Hurghadához közeli El Gounában, ahol a párommal, a Kerozinból ismert Axellel épp „átutazóban” voltunk. Amikor kiderült, hogy egy városban vagyunk, akkor ráírtam, válaszként meghívott bennünket az aznap esti fellépésére. Axellel ismét megtalálták a közös hangot, hiszen mindketten az elektronikus zene világában dolgozó rockerek. A buli után megmutattam neki az új mashupot, amiben egy világsláger alapját ötvöztük egy kevésbé ismert Desperado-dallal, az Átutazóval, ami az egyik favorit számom – mesélte a Hajdú Online-nak REXA, aki elárulta, a közönség hamarosan hallhatja az új mixet is, mert az énekesnő végigkíséri a 25 éves Kerozin jubileumi turnéját.

Danzel videóban üzent a rajongóknak, amiben a legszebb magyar énekes hölgynek nevezte a debreceni előadót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában