Búcsú

2024.03.03. 11:33

Fésűs Nelly: „A hír igaz. Vége!”

Fájdalmas búcsút vett a debreceni születésű színésznő közösségi oldalán.

Haon.hu

Fésűs Nelly

Forrás: MW-archív

Az idei tél hideg volt, és volt szerencsére az ország legtöbb pontján örvendeztetett meg bennünket havazással a zimankós időszak. A BorsOnline közlése szerint legtöbben azonban már azt várják, hogy jöjjön a tavasz, és virágozzanak ki a kertek. Így van ezzel a debreceni születésű színésznő, Fésűs Nelly is: 

Igen! A hír igaz. VÉGE!!!! Nehezen indult a kapcsolatunk. Azt gondoltam, az idő mindent megold, de nem. Nem tudtam azonosulni az érzéseivel. Nekem túl hideg, túl fagyos...... Így meg kellett hoznom egy nehéz döntést. Tudom, hogy az életem része marad, ezen nem tudok változtatni, de most egy ideig hallani sem akarok róla! És az is igaz, hogy a helyét átvette valaki más, aki számomra az igazi és örök szerelem. És mindenkitől elnézést kérek, hogy itt osztom meg, de azt gondoltam, jogotok van tudni. Tőled is, amiért pellengérre állítottalak, de ez ki kívánkozott belőlem. Búcsúzom tőled. Viszlát, TÉL.

Mint írják, a posztjának első felénél nagyon sokan megrémültek, attól tartottak ugyanis, hogy kedvesével szakítottak:

Uhhh, már azt hittem Lajosnak áll kifelé a rúdja. Meglepődtem volna, mert kevés nőt szeretnek, tisztelnek és néznek annyira Nőnek, mint Téged! Valahol mindannyian hasonló rajongásra vágyunk és pont ilyen vicces, vidám kapcsolatra, mint a tiétek. Szóval klassz, hogy nem a Lajos megy, hanem a tél.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában