Nagy Ő

2023.10.04. 11:37

Aranyásók is versengenek Jákob Zoltán szerelméért – vallja a debreceni Szilasi Ágnes

Szilasi Ágnes az előző évadban Árpa Attiláért küzdött a Nagy Ő-ben, most a Haon kérésére az idei versenyzőket véleményezte.

Nagy Emese

Jákob Zoltán lesz a TV2-n A Nagy Ő című párkereső műsor főszereplője

Forrás: MW-archív

Árpa Attila után a milliárdos Jákob Zoltán lesz a TV2-n A Nagy Ő című párkereső műsor főszereplője, egyben fődíja. Ahogyan azt a napokban megírtuk, megvan a 17 hölgy, akik Jákob Zoltán szerelméért versenyeznek. A fotók lapozgatása közben arra gondoltunk, megkérdezzük a debreceni Szilasi Ágnest, hogy mit gondol Jákob Zoltánról és a versenyzőkről. – Nekem Zoltán egyáltalán nem az esetem, de nyilván ez nem azt jelenti, hogy másnak sem ő az álomférfi. Egy végtelenül egyszerű gondolkodású férfinak találom, és számomra kissé túlpörgős. Sokat beszél, mindenhol ott akar lenni, mondhatni fűti a szereplési vágy, ami nem biztos, hogy rossz, de nekem ez nem igazán vonzó egy férfiban – fogalmazott Szilasi Ágnes. Hozzátette, úgy látja, Zoltán mellé egy csendes, irányítható nő illene, aki számára otthonos a csillogás.

Nyilvánvalóan azokkal a nőkkel, akiknek bőven van pénzük, több a közös pont is, így talán nem indul hátrányból az, aki a magánéletében sem nélkülözik

– emelte ki.

Debrecen, Nagy ő, Jákob zoltán
Szilasi Ágnes véleményezte a Nagy Ő című párkereső műsor szereplőit
Forrás: TV2

Nagyon csinos, okos nő

Mint elmondta, becsüli, hogy a Nagy Ő című műsor főszereplője ennyi minden elért az életben, ezért nem gondolja, hogy Zoltán mellé egy olyan nő illene, aki szintén hasonlóan sikeres. Persze fontos az, hogy valaki értelmes legyen, meg tudjon jelenni vele bárhol, ám nem biztos, hogy feltétel, egy jól menő vállalkozás vezetője legyen. – Ha a párkereső helyében lennék, akkor biztosan nagy érdeklődést mutatnék Kádár Enikő és Bernadett iránt. Enikő illene hozzá, nagyon csinos, okos és sikeres. Ő biztosan egy olyan nő, akivel meg lehet jelenni bárhol. Itt inkább az a kérdés, gondolkodik-e üzletasszonyban maga mellé, vagy mást keres az újdonsült szerelmében – jegyezte meg. Kiemelte, Bernadett a bemutatkozójában azt vallotta magáról, gazdag és jólétben él, tehát ismerős lehet neki Jákob Zoltán világa, őt Ágnes azért gondolná befutónak.

Rengeteg közös élményük lehetne, eddig úgy tűnik, sok a közös pont, mindemellett szép, csinos és csendesnek tűnik

– mondta.

Falusi playmate-ekből sincs hiány

Kihangsúlyozta, falusi playmate-ekből sincs hiány, Adél, Nati és Emőke szerinte semennyire nem illik Zoltán mellé, de ez majd kiderül a műsorból, mit tudnak letenni az asztalra. 

Nem is értem, hogy a Virág mit keres a szereplők között, ő már az előző évadban is furcsa volt számomra. Nála is azt gondolom, hogy semmi esélye sincs, ahogyan a külföldről érkező hölgynek sem

– tette hozzá.

A Hajdú Online hamarosan újabb cikkel jelentkezik, amiben kiderül, a 17 hölgy közül van-e Hajdú-Bihar vármegyei versenyző, akinek leghőbb vágya, hogy elnyerje Zoltán szerelmét.

A hölgyekről készült galériát ide kattintva tudja megnézni.

ik

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában