Szépség

2023.08.18. 09:56

Azta! Meztelenre vetkőzött a debreceni Bódi Sylvi

A debreceni szépség olyat villantott, amire már rég volt példa.

Nagy Emese

Gyakran mutatja meg magát fürdőruhában, a tengerparton

Forrás: Bódi Sylvi Instagram-archív

A debreceni kebelcsoda nem először mutatja meg formás idomait, azonban az elmúlt időszakban nem volt arra példa, hogy meztelenül pózoljon a kamera előtt. Az elmúlt hónapokban többször örvendeztette meg azzal Instagram-követőit, hogy falatnyi bikiniben szelte a hullámokat. Még javában tél volt, amikor január végén a modell arról posztolt, három év után visszatért régi szenvedélyéhez, a szörfözéshez, amiről a Haon is beszámolt. A képeire persze azonnal nagyon sokan reagáltak, a komment szekcióban is – leginkább pozitív jelleggel.

Debrecen Bódi Sylvi haon
Egy szexi kép a sorozatból
Forrás: Bódi Sylvi Instagram-archív

Mindig bombaformában van

Ahogyan azt a Haon olvasói tudják, portálunk rendszeresen nyomon követi Sylvi Instagram-posztjait. 

Kár lenne tagadni: a gyönyörű modell még mindig bombaformában van, és szexi tangás fotói, valamint alig takaró fürdőruhás képei olykor már zavarba ejtően dögösek. 

Nem egyszer villantotta meg popsiját az elmúlt hónapokban, láthattuk hölgykoszorúban, sőt, születésnapján, április 11-én azt is megosztotta rajongóival, hogy anyaszült meztelenül úszott a türkizkék lagúnában, miközben körülölelte őt a dzsungel.

Arra viszont nem volt példa a közelmúltban, hogy ledobott volna mindent magáról, ám ez is elérkezett: teljesen meztelenül mutatta meg magát a férfiak örömére.

 Ennek ellenére a friss bejegyzés alatt nemcsak az erősebbik nem tagjai, hanem a hölgyek is megosztották véleményüket: „Maga a tökéletesség!” – írta az egyik női követője.

Bódy Syvi a fotók mellé Sanne Burger sorait idézte – amit érdemes elolvasni, sokat elárulnak a debreceni szépség gondolatairól, véleményéről.

Debrecen Bódi Sylvi haon
Egy szexi kép a sorozatból
Forrás: Bódi Sylvi Instagram-archív

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában