:o

2023.04.11. 10:39

Meztelenül úszott születésnapján a türkizkék lagúnában a debreceni kebelcsoda – fotóval!

Nem is kezdődhetett volna szebben a születésnapja: 42 éves lett a debreceni szépség.

Forrás: Instagram / Bódi Sylvi-archív

A születésnapom nem is kezdődhetne szebben – írta reggel Instagram-oldalán Bódi Sylvi, aki április 11-én ünnepli 42. születésnapját.

Mint írja, kora reggel 5 óra 50 perckor felkelt, és a puha fehér homokos parton üdvözölte a napfelkeltét. „Egy lélek nincs ilyenkor az amúgy is szinte lakatlan szigeten. Meztelenül úsztam a türkizkék lagúnában bő 30 percet, miközben gyönyörködtem az engem körülvevő pálmafás, dzsungeles szigetek látványában. A természet szép lassan ébredezett: madarak édes énekét és különböző trópusi tücskös, rovarok cirpelését hallgattam. Közben elszállt felettem egy tukán, picike apró halacskák ugráltak ki a vízből. Fényes ezüstösen csillogtak, ahogy a felkelő napfénysugarak megvilágították őket. Csodálatos élmény volt, mintha egy ezüst védőburkot húztak volna fel körém. Ez még csak a nap eleje. Végtelenül hálás vagyok. Köszönöm szépen!” – fogalmazott.

NE

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában