Újabb szemszög

2023.07.29. 08:55

Megszólalt Megyeri Csilla! Így történt szerinte a debreceni balhé

Állítja, lelkileg is megviselték a történtek.

Haon.hu

Megyeri Csilla

Forrás: MW-archív

Napról napra teljesebb kép áll össze a Megyeri Csillát ért atrocitás kapcsán; mint ismert, a hajdúsági kötődésű influenszert a debreceni Campus Fesztiválon bántalmazták, az esetről több cikkben is beszámoltunk már.

Megyeri Csilla, ahogy azt a Bors írja, péntek reggel a Balázsék című műsor vendége volt a Rádió1-en, telefonos megkeresést követően élő adásban mesélt arról őszintén, mi is történt valójában. Mint a lap rámutat: természetesen Balázsék is azon a véleményen voltak, hogy férfi nőt soha, semmilyen körülmények között nem üthet meg, nem bánthat.

Sajnálom ezt az egész helyzetet, amibe belekerültem, nekem soha életemben nem volt ilyen szituáció, hogy verekedésbe kerülök. Lelkileg is megvisel ez az egész történet

- mondta Csilla, hozzátéve, eleinte azért nem akart nyilatkozni, mert tiszteletben tartotta a támadók gyerekeit.

– Egy fesztiválon mit csinál az ember? Szórakozik! Az egyik standnál iszogattunk, beszélgettünk, az egyik barátnőm pedig odament egy másik asztaltársaság egyik tagjához, hogy köszönjön neki. Ez meg is történt, majd visszajött hozzám. Ezt követően arra lettünk figyelmesek, hogy annak a társaságnak az egyik hölgytagja elkezd engem méricskélni. Ekkor ilyen hat-hét méter távolságra álltunk egymástól. A barátnőm erre megemelte a poharát, és azt mondta neki, hogy egészségedre! Ezt a hölgy jelezte az ő párjának a történteket, aki erre még nem csinált semmit. Majd a hölgy felállt, és elkezdte locsolni az irányunkban a pezsgőjét. Erre felhúztam magam, és a kezemben lévő italt feléje öntöttem, de nem érte el. Ő azonnal egyből begurult, és nekem esett, cicaharc volt. Ott termett azonnal az ő párja, közben mentek a mindenféle obszcén megjegyzések.

A férje végül szétszedett minket, a hajamnál fogva a földre rántott, és verte a fejemet, és védekezésképp rugdostam őt.

Tudom egyébként, hogy ki a hölgy, az egyik barátnőm a férjének a volt felesége, de már Spanyolországban él - ecsetelte a történteket Csilla, aki kategorikusan cáfolta, hogy kétmillió forinttal tartozik nekik és azt is kijelentette, hogy mindenképp jogi útra tereli az ügyet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában