Hihetetlen!

2023.07.24. 16:34

Többször is megütötte egy férfi Megyeri Csillát Debrecenben

A szemtanúk szerint egy nővel keveredett vitába, majd annak párja ütötte meg a debreceni műsorvezetőt.

Haon.hu

Megyeri Csillla kórházban is kivizsgáltatta magát az eset után

Forrás: MW-archív

Megyeri Csilla a szülővárosában, Debrecenben rendezett Campus Fesztiválon szóváltásba keveredett két másik vendéggel, aminek verekedés lett a vége – írja szemtanúk beszámolóira alapozva az Origo a Blikk nyomán.

A helyszínen tartózkodók szerint Megyeri Csilla először egy nővel vitatkozott össze, majd annak párja, vagyis egy férfi ütötte meg többször is a debreceni születésű műsorvezetőt. Arról megoszlanak a vélemények, hogy ki miatt fajultak el az események, mindenesetre a Blikk szerint Megyeri Csillla kórházban is kivizsgáltatta magát az eset után – feljelentést azonban egyelőre nem tett – tudatta az Origo.

– Úgy tudom, a férfi Csilla egyik barátnőjének az exe volt. Először a srác párjával kezdtek el beszólogatni egymásnak, megjegyzéseket tettek, kinevették a másikat. Aztán egymásra öntöttek egy-egy pohár italt, majd verekedni kezdtek. Utána folytatódott a kiabálás, majd a srác a hajánál fogva kezdte el rángatni Csillát, lecibálta a földre, utána pedig elkezdte rugdosni is. Ekkor érkeztek meg a biztonságiak, hogy szétválasszák őket – mesélt a verekedésről egy szemtanú.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában