Pihenés

2023.06.16. 10:57

Gubik Petra külföldön kapcsolódott ki

A debreceni kötődésű színésznő Törökországban pihente ki az elmúlt hónapok történéseit.

A Sztárban Sztár kilencedik évadának győztese kipihente az elmúlt hónapok fáradalmait

Forrás: MW-archív

A debreceni kötődésű Gubik Petra legutóbbi utazásáról és a jövőbeli munkáiról mesélt a Mokka péntek reggeli adásában – számolt be a Tények közlésében.

A színésznő fárasztó, egyben eredményes hónapokon van túl, ugyanis nemrég megnyerte a TV2 egyik sikerműsorát, a Sztárban Sztár kilencedik évadát. Azóta viszont meg sem állt, szinte a győzelem megünneplésére sem volt ideje. Az éneklésen kívül rengeteget dolgozik, színházban játszik és szinkronizál. 

Az elmúlt napokban azonban végre a kikapcsolódásé volt a főszerep. Petra családjával együtt kiszakadt egy kicsit a szürke hétköznapokból, és Törökország felé vették az irányt. Testvére barátnője Ankarában van kiküldetésben, így összekötötték a kellemeset a hasznossal, meglátogatták, várost néztek és kirándultak. A helyi látványosságok mellett viszont a török hagyományokat és gasztronómiát is felfedezték.

A színésznő kiemelte, hogy a törökök barátságosak, nagyon szeretik a magyarokat, ám az angol nyelvvel nem sokra mentek velük. Így a testvére barátnője fordított nekik, aki tökéletesen beszéli a török nyelvet.

Petra a kis pihenőről hazatérve azonban újra belevetette magát a munkába és a próbafolyamatokba, ugyanis szeptember 15-én debütál a Micsoda nő! című musical a Madách Színházban, melyben a női főszereplőt, Vivian Wardot alakítja majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában