Troll a konyhában

2023.03.16. 12:58

Úgy néz ki, Dobó Ági is beállt trollkodni

A VIASAT3-on futó új gasztrorealityben a debreceni szépségkirálynő is megpróbál finomat főzni.

Dobó Ági Instagram-oldalán mesélt a műsorról

Forrás: Dobó Ági/Instagram

Dobó Áginak több szakácskönyve van, mint szeme, amit nagyon jól használ, ha észre kell vennie a trollkodást. Magyarország közkedvelt kulináris krimije, a Troll a konyhában március elején új évaddal tért vissza, melyben minden héten 6-6 celeb ragad fakanalat azzal az eltökélt céllal, hogy minél nagyobb összeget vigyen haza az egymillió forintos heti csapatkasszából. 

A fordulatos műsorban a versenyzők nemcsak a főzőtudományukat villantják meg, de nyomozóként és trollként is helyt kell állniuk, hiszen minden nap lesz valaki, aki titkos küldetésre indul: a troll feladata, hogy szabotálja a döntőbíró, Wossala Rozina elé kerülő ételeket, méghozzá lebukás nélkül, a többiek megtévesztésével, vagy akár más gyanúba keverésével.

 A nyomozás azonban nem lesz olyan egyszerű, hiszen a műsorvezető, Rákóczi Feri mindent megtesz, hogy összekuszálja a szálakat, néhány játékos főzőtudása pedig olyan hiányos, hogy könnyen összetévesztik őket a trollal.

Debrecen főzőműsor Dobó Ági haon
Dobó Ági is kötényt húzott
Forrás: Dobó Ági/Instagarm

A második héten kötényt húzott magára a debreceni családanya és influencer Dobó Ági is, aki az Instagram-oldalán egy posztjában mesélt a műsorról. Mint írja, bevetette magát ebbe a tényleg szórakoztató gasztronyomozós játékba, aztán a nézők majd eldöntik, ez hogyan sikerült.  

Ha valaha játszottatok „gyilkososat” imádni fogjátok ezt a műsort, ha nem játszottatok még ilyet, akkor pont azért nyomozzatok velünk, és derítsük ki együtt, ki a TROLL a konyhában: ki tudja elszúrni mindenki ételét úgy, hogy azt senki ne vegye észre. Zseniális, imádtam minden percét!

 – tette közé az Instán. Az influencer szépségkirálynő olyanokkal főz a héten, mint Pumped Gabó, Schumacher Vanda, Szabó Zsófi, Csonka András és Hevér Gábor.

ND

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában