Azóta minden a helyére került

2023.01.25. 16:34

A debreceni szépségkirálynő őszinte vallomása: csalódott volt, amikor megtudta, még egy fia lesz

Nehezen dolgozta fel Dobó Ági, hogy elítélték, amiért kiskora óta egy fiú- és egy lánygyermeket szeretett volna.

Forrás: Facebook / Dobó Ági

Instagram-oldalán posztolt terjedelmes, őszinte vallomást szerdán a debreceni születésű Dobó Ági. A bejegyzést az Origo szúrta ki. Mint írták, mióta megszületett testvérének kislánya, a babáról gyakran mutat képeket az egykori szépségkirálynő. Sokan írnak neki, hogy milyen jól mutatna a fiai mellett egy lány is, most ezekre a levelekre reagált egy hosszabb bejegyzésben.

„Kellene Nektek egy kislány is, Ági!” – a két fiúgyermeket nevelő családanya először arról írt, rendszeresen kapja meg ezt a mondatot. Volt idő, amikor sírt is miatta, vagy felhúzta magát, de manapság leginkább már csak elengedi.

Soha nem titkoltam, bár borzasztóan nehéz volt feldolgozni azt, hogy emiatt elítélnek, és hálátlannak, rossz anyának, sz*r embernek gondolnak, ha vállalom, hogy pici korom óta egy fiút és neki egy hugit szerettem volna, mióta 2 fiam van pedig két fiút és nekik egy hugit. Ráadásul idővel azt is felvállaltam, hogy amikor megtudtam, hogy a második gyermekünk is fiú lesz, csalódott voltam. Sírtam is, nagyon, és mondhatni napokig gyászoltam az általam akkorra már szinte biztosnak hitteket

 – osztotta meg követőivel Dobó Ági.

Arról is írt, hogy keresztlánya érkezésével került a helyére minden. „Rajongásig szeretik Őt a fiaim, én szinte gyermekemként, és ahogyan látom, Csabi is. Azóta nem pörgök a mi lenne, ha… síkon, és azt tudatosítom, hogy mi már készen vagyunk” – szögezte le a bejegyzésben.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában