Botrány

2023.02.08. 19:36

Megyeri Csillának nehéz volt elérnie, hogy ne korábbi hibája miatt ítéljék meg

A debreceni kötődésű sztár szerint mindenkinek joga van hibázni.

A tévés sztár botrányának köszönheti, hogy bekerült a médiába

Forrás: Napló-archív

A debreceni kötődésű Megyeri Csilla 2017-ben lett ismert, amikor egy tévéműsorban úgy fogalmazott: „beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink”. Az elmúlt években többször megszólalt már az eset kapcsán, most újra felhozta a témát a Blikk nyomán az Origó.

Az influenszer úgy véli, az Ázsia Expressz hozta el számára a fordulópontot a megítélésében, a TV2 műsora előtt az emberek nagy része nem szerette.

– Az Ázsia Expressz forgatása volt a fordulópont. Előtte harminc százalék kedvelt, a maradék hetven ki nem állhatott. Aztán a műsorban megismerhették az igazi énemet, hogy egy bolondos, vicces, kitartó csaj vagyok, aki nem fellengzős, beképzelt, mint azt sokan hitték – mondta a tévés szereplő.

Mint mondja, nehéz volt elérnie, hogy ne a korábbi hiba miatt ítéljék meg.

– Nem a nulláról, hanem mínusz egyről indultam. Ám vallom, hogy mindenkinek joga van hibázni, egyszerűen tanulni kell belőle. Ez egy lecke, az élet tanítani akart valamit, ráadásul én ennek az egész balhénak köszönhetem, hogy bekerültem a médiába. Azt gondolom, egy múltbeli hiba nem határozhat meg valakit örökre – tette hozzá sztár.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában