Botrány

2023.01.23. 08:33

Sosem hallott részletet árult el Megyeri Csilla a botrányáról

A debreceni kötődésű influenszer az eset után aludni se tudott.

20220421 Tejmadár Westend fotó: Szabolcs László

Forrás: MW-archív

Mindig az volt az álma a debreceni kötődésű influenszernek, hogy az országos médiában szerepelhessen, de nem úgy, ahogy ez először sikerült neki. Soha nem hallott részleteket osztott meg az egykori botrányáról – írja a borsonline.hu.

– Én azért nem éreztem ezt igazságosnak, mert én tényleg nem szerettem volna megbántani a nőtársaimat. Egy elrontott felkonferálásból lett ez az országos botrány, aminek egyébként köszönhetem például azt is, hogy most itt ülök veled szemben – emelte ki. 

A botrányt az a rosszul fogalmazott mondata robbantotta ki, miszerint azok a hölgytársai, akik jobban néznek ki, mint „rusnyább” nőtársai, azok sokkal sikeresebbek.

– Emlékszem, amikor a vágónk kijött a vezérlőből, olyat röhögött, és tetszett neki. Egyébként valóban nyers volt, erős volt a megfogalmazás. Nem is jól fogalmaztam meg ezt az egész felkonfot. Illetve kihagytam a mondat elejéből azt a részt, hogy „brit kutatások szerint” – egyébként erről még soha nem beszéltem –, ezért úgy jött le, mintha az én véleményem lenne – árulta el a korábbi műsorvezető.

A témát egyébként Csilla esztétikai doktornője hozta fel, hogy hívja be vendégnek a tévébe, mert ez egy nagyon jó téma, egy létező dolog, köztünk él, beszélgessenek erről. – Ez így jött össze… utólag jön rá az ember, hogy ennek valamiért így kellett lennie. Nekem mindig álmom volt az, hogy országos médiában szerepelhessek, de nem így. Engem akkor nagyon durván bántottak, fenyegettek… három napig bőgtem, nem tudtam aludni. Zsolti mondta azt, hogy kapd össze magad, erre vágytál, használd ki valahogy, gondolkozz, mit tudsz ebből kihozni – emlékezett vissza Csilla, aki az eset után úgy érezte, bocsánatot kell kérnie.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában