Джуджак

2022.11.23. 15:54

Néhány tízezerből neked is lehet saját Dzsudzsák-szentélyed!

Limitált CD, Bravo-poszter, focikártya és Джуджак mez. Feltúrtuk az apróhirdetési oldalakat, hogy megtudjuk, mennyiből állhat össze ma egy Dzsudzsák Balázs rajongói starter pack.

Feketeöves Dzsudzsák rajongók lehetünk ezzel a kombóval

Forrás: HAON

Nem kétséges, hogy 109-szeres válogatottságával Dzsudzsák Balázs beírta magát a hazai futballtörténelembe. Joggal néztünk tehát utána, mire számíthatnak mindazok, akik végigaludták az elmúlt évtizedeket és nem ültek fel a Dzsudzsi-vonatra, miközben mára balázsos relikviákkal adóznának a Loki csékájának dicsőségoltárán.

A legnagyobb apróhirdetési és közösségi oldal adok-veszek csoportjában nézelődtünk. Az első, ami szembejön, egy eredeti Dzsudzsák Balázs Football Heroes figura, amelyet a gyártó a 2016-os Eb-szereplés tiszteletére adott ki. A tízcentis mini Dzsudzsit 1500 és 2000 forintért is vesztegetik, érdemes lecsapni rá! Akad még ezen az oldalon dedikált mez is, de nem is akármilyen!

Nippnek sem utolsó a Dzsudzsák baba
Forrás: Marketplace

Dzsudzsák Balázs Adidas Adizero márkájú válogatott M-es méretű mezét potom 19 ezer forintért vesztegetik, de külön csemege Balázs 2012-13-as idényből származó Dinamo Moszkva dressze is. A szintén M-es méretű, dedikált relikviáért 40 ezer forintot remél a mostani tulajdonosa.

Ez még megvan?
Forrás: Marketplace

Mindkettő szép, megkímélt állapotban. A rekord beállítása után megjelentek a kiváló marketingérzékkel megáldott eladók is, van, aki ezzel a kísérőszöveggel bizniszelne: Dzsudzsák Balázs 109-szeres válogatott játékos által aláírt labdát cserélném játékos meccsmezre vagy dedikált mezre. Az mellesleg nem derül ki, hogy a szignó a rekord beállítása előtt vagy után került a lasztira, de ne legyünk kicsinyesek.

Fifa rajogóknak kötelező darab!
Forrás: Marketplace

Balázsos limitált focikártyát 1500 forintért kaphatunk, de üde színfolt a Fifa09 játék Dzsudzsák Balázs nevével fémjelzett promó CD-je. Ez utóbbi 3500 forintba kerül, minden fillért megér!

A sóherebbek 400 forintért felülhetnek a nosztalgiajáratra: BRAVO-, Popcorn- és IM-posztert is beszerezhetnek, természetesen dzsudzsákosat! Ha valamelyik ajánlat felkeltette a tisztelt olvasó érdeklődését, ugye nem kell mondanunk, hogy milyen kulcsszóval gyarapítható a kezdő Dzsudzsák-szentély?

HAON

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában