Nindzsa újratöltve

2021.10.28. 11:37

Visszatért a képernyőre a nádudvari srác, hogy revansot vegyen

Több százan jelentkeztek a Ninja Warrior idei évadába, köztük egy megyénkbeli fiatal is, Tóth Axel.

Fotó: Tóth Axel-archív

A napokban kezdetét vette a Ninja Warrior új évada, melynek idén is több száz versenyző vágott neki. A bátor vállalkozók közt láthatjuk Tóth Axelt, a nádudvari származású tehetséges fiatalembert, aki nem most próbálkozik először. Évekkel ezelőtt láthattuk már a műsorban, azonban akkor nem volt a legjobb formában, már az első akadálynál elbukott, viszont a 2021-es évadba visszatért, hogy revansot vegyen.

Büszke lehet magára

A huszonhárom éves férfi a Debreceni Egyetemen tanul, mellette szülővárosában dolgozik, azonban a sok teendő ellenére is úgy gondolta: „nindzsa pályafutása” nem érhet így véget. Nem akarta, hogy úgy emlékezzenek rá: igen, ő az a srác, akin a játékban már az első akadály kifogott. Éppen ezért döntött úgy, hogy felkészül és letarolja a pályát – ez pedig így is lett! Tóth Axel óriási lendülettel indult el, küzdött az utolsó pillanatig, és végül a legjobbak között tudhatta magát, ugyanis továbbjutott a heti döntőbe. Látszott rajta, hogy elszánt, és az is, számára mennyire fontos, hogy megmutassa, mit is tud igazán.

A fiatalember – akit telefonon értünk utol – elmondta a Naplónak: nagy kő esett le a szívéről, amikor átjutott az első akadályon. A startnál beugrottak a négy évvel ezelőtti emlékek, tartott attól, hogy ugyanaz megismétlődik – ezért volt benne némi izgalom. – Évekkel ezelőtt nagyon rosszul érintett, hogy nem sikerült a játék. Bevallom, cikinek éreztem, hogy szinte azonnal kiestem. Bíztam benne, hátha nem adják le a műsorban, mert féltem attól, hogy a környezetemben piszkálni fognak ezzel, és sajnos ez így is történt – számolt be a Naplónak. – A haverok nem cukkoltak, ők inkább együtt nevettek velem, azonban volt olyan, hogy a boltban vagy éppen az utcán megjegyezték a hátam mögött, hogy minek jelentkeztem. Így idén úgy gondoltam, megmutatom, hogy mire vagyok képes. Eszméletlen jó érzés volt túljutni az akadályokon, teljesen átszellemültem, éreztem, hogy igen, ez meglesz. Igaz, a nagy fal kifogott rajtam, nem tudtam felfutni rá, de még így is a legjobbak között vagyok, ami óriási eredmény és büszkeség – mondta. Szavai szerint az erőnléti gyakorlatok jobban mennek neki, mint az ügyességi feladatok, főleg azok, amelyekben egyensúlyozni kell. Ugyanakkor úgy véli, ha elég eltökéltek vagyunk, akkor bármit el tudunk érni.

NE

Borítókép: Tóth Axel ebben az idényben túljutott minden akadályon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában