Premier

2021.09.13. 15:10

Szolnoki Péter duettben énekel a határokon átívelő szeretetről

A dalhoz forgatott videóklip a napokban látott napvilágot.

Fotó: YouTube / Tamás Mészáros

Megjelent Szolnoki Péter új videóklipje. A Bon Bon zenekar frontembere és énekese ezúttal egy fiatal tehetséggel, Mészáros Tamással alkotott duettet. A Szóljon egy dal című szerzeményhez festői környezetben, Biatorbágyon forgattak kisfilmet.

„Nincsenek határok, a dal összeköt minket!”

- " target="_blank" rel="noopener noreferrer">írja a klippremier kapcsán közösségi oldalán Szolnoki Péter, aki elárulta, a dal a szeretet és az összetartozás jegyében készült. A szívmelengető szöveget az ismert szövegíró-zeneszerző, Duba Gábor jegyzi, aki korábban olyan előadókkal dolgozott, mint Csonka András, a Hooligans, Hevesi Tamás vagy Janicsák Veca.

A kisfilm különlegessége, hogy számos ismert, külföldi gyökerekkel rendelkező előadót felsorakoztat, akiket származásuk a világ legkülönbözőbb pontjaihoz fűz. Feltűnik többek között a görög származású Papadimitriu Athina vagy a Bebe néven ismert, etiópiai felmenőkkel rendelkező Abebe Dániel is. Szolnoki Péter és Mészáros Tamás pedig felvidéki kötődése nyomán tiszteleg a határokon átívelő összetartozás előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában