csillagokat látott

2021.03.29. 12:45

Bódi Sylvi a svájci Alpokban snowboardozgatott, az esés sem maradt el

Több mint tíz év után ismét egyik kedvenc téli sportjának hódolt a debreceni születésű modell.

Fotó: Bódi Sylvi / Facebook

Bódi Sylvi egy időre maga mögött hagyta szeretett kertjét, amelyben az elmúlt év nagy részét töltötte, hogy egy kicsit kiruccanjon Svájc hófödte tájaira snowboardozni. Jó ideje nem volt már szerencséje a téli sporthoz, elmondása szerint több mint 10 éve lehetett az utolsó alkalom. A nagy kihagyáshoz képest azonban Sylvi azonnal „küldte neki”, szépen szlalomozott lefele a meredek hegyoldalakon – írja a közösségi oldalán. Ám lehet, hogy a történet túl szép lenne, hogy igaz legyen, ha nem szerepelne benne egy jókora esés, amitől a hajdú-bihari szépség is csillagokat látott, pedig saját bevallása szerint protektoros öltözetet viselt.

Ezt másnap – a sokkal szigorúbb óvatosság ellenére – ismét sikerült megejtenie, így harmadik nap taktikát váltott. Ekkor már egy kis „útravalóval” a zsebében készült meghódítani a hófehér hegyoldalakat, ami meg is hozta a kívánt hatást. A laposüveg tartalma oldotta Sylvi görcseit, ezután már kisebb elánnal, de egyre magabiztosabban csúszott végig, a negyedik napra pedig teljesen vissza is nyerte a szuper formáját.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában