Instagram-detox

2020.08.17. 15:47

Megyeri Csilla megnyerte a fogadást

Hat napon keresztül távol tartotta magát a közösségi médiától.

Amint arról beszámoltunk, az egykori műsorvezető és párja nemrégiben fogadást kötöttek. Csilla nem árulta el, hogy milyen jutalommal jár az önmegtartóztatás, ám az alku tárgya szerint öt napon át tilos volt használnia a közösségi médiát. Azóta napvilágot látott a debreceni származású híresség „detoxikálás” utáni első posztja, amelyben büszkén számolt be arról, hogy a kötelező időt sikerült még 24 órával megfejelnie, így összesen hat napig hátat fordított függőségének. Ezzel együtt bevallotta, félelmetes, hogy mennyire hatalmába kerítette a közösségi média. Mint írta, mindenkinek ajánlja, hogy időnként tegye félre a telefont, és vonuljon vissza a virtuális nyilvánosság elől.

„Amit köszönhetek a detoxnak: sokkal nyugodtabb voltam az elmúlt napokban, több mindenre jutott időm, aminek értelmét is láttam, és megéltem a pillanatokat. Szóval kifejezetten hasznos volt ez a kis inaktivitás, és szerintem időközönként ismételni fogom”

– vallott az elmúlt napokról.

" data-instgrm-version="12">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sziasztooooook Drágáim! Visszatértem!!🙈🥰 Kibírtam az 5 napot Instagram nélkül, sőőt! Egyet rá is toltam, plusz, ha azt nézzük – pontosan ma egy hete posztoltam utoljára, szóval.... khmm... @molnarzsolt1983 nem is tudom..?! Most akkor kérhetem a jól megérdemelt jutalmamat?!🙄🤪😃 (mert ugye fogadtunk) Őszintén szólva már az egy hatalmas jutalom, hogy megküzdöttem saját magammal, azzal, hogy már félelmetesen függője voltam ennek a social média platformnak, de mivel a munkámhoz ez is hozzátartozik, hogy itt tevékenykedjek, na és persze Ti is nagyon hiányoznátok😊 , így valamilyen szinten nem tudom teljesen ignorálni a hétköznapjaimból ezt a felületet (a Facebook-ot már régen sikerült😌). Amit köszönhetek a detoxnak: sokkal nyugodtabb voltam az elmúlt napokban, több mindenre jutott időm, aminek értelmét is láttam, és megéltem a pillanatokat. Szóval kifejezetten hasznos volt ez a kis inaktivitás, és szerintem időközönként ismételni fogom. Mondjuk úgy egy félév múlva?!🤔😃 Tényleg pozitív hatással volt rám, ajánlom Nektek is! Próbáljátok ki, ha van hozzá kellő elszántságotok és kitartóak vagytok – főleg azoknak ajánlom, akiknek naponta minimum három mutat a képernyőidő a telefonján.😅🥴 Ez brutálisan sok, és lássuk be – picit ijesztő is. Én ezt a számot, ettől függetlenül szeretném csökkenteni a jövőben! 💪🏼💪🏼 Hát ennyi... Imádat, ölelés és sok pusziiiii mindenkinek! ❤️

CSiLLa MEGYERI (@csillamegyeri) által megosztott bejegyzés,

Borítókép: Megyeri Csilla és párja, Molnár Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában