sok boldogságot!

2019.09.24. 10:43

Elkelt az egyik Senánszky lány

Férjhez adta Petra és Flóra Pesten élő testvérüket, Verát.

Fotó: Facebook

Szép nap köszöntött be nemrégiben a Se­nánszky család életében: férjhez ment az egyik grácia, Vera. A lányok édesapja, Zsolt posztolta ki a Facebook-oldalára a lenti képet azzal a felirattal, hogy „A Disney-hercegnőim”.

Fotó: Facebook

Láthatóan igazán boldogak voltak a lányok: Flórát (balra) sokan ismerik, főként a kifutók világából. Petra neve az uszonyosúszás kapcsán vonult be a történelembe. Harmadik testvérük, Vera, az ifjú ara jobbára kerüli a rivaldafényt, de a lányok azért gyakran tesznek közzé közös fotókat, láthatóan remek viszonyt ápolnak. Vera Pesten él, az ELTE-n hidrobiológusnak tanult. Flóra egy korábbi interjúban elmondta, igazán közeli, bensőséges a viszonyuk. Az is kiderült, hogy édesapjuk időnként viccelődni is szokott velük, szerinte ő igazán mindent megtett a hazáért, mert adott három lányt, egy ügyeset, Petrát, egy szépet, Flórát, és egy okosat, Verát. Bizonyára sok férfiszív törik majd darabjaira, mikor egy újabb Senánszky lány kel el.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában