vb-selejtezők

2021.10.12. 16:30

Hetvenezren lehetnek a magyarok ellen a Wembleyben

Hetvenezer nézőt várnak a szervezők kedden este a Wembley Stadionba, az angol és a magyar labdarúgó-válogatott világbajnoki selejtezőjére.

A general view of the UEFA EURO 2020 semi-final football match between England and Denmark at Wembley Stadium in London on July 7, 2021. (Photo by Paul ELLIS / POOL / AFP)

Forrás: AFP / POOL

Fotó: Paul Ellis

A találkozóra információk szerint eddig 800 jegyet adtak el a vendégszektorba, ugyanakkor

a brit szurkolók között is sok magyar lesz, a Londonban élők közül ugyanis többen korábban ide vették meg belépőiket, mert nem lehetett tudni, hogy a koronavírus-járvány miatt milyen korlátozások lesznek érvényben.

Nagy-Britanniában nagy hagyománya van a fogadásnak, így természetesen az angol-magyar vb-selejtezőre is készültek a bukmékerek. Az összecsapásra külön lapot adtak ki, amelyben számtalan lehetőségre lehet kicsi vagy akár jelentősebb tétben is fogadni.

Az Európa-bajnoki döntős házigazdák sikere alig fizet valamit, az odds 1,14, ugyanakkor

egy esetleges magyar győzelem 12-szeres pénzt ér az arra fogadónak.

A konkrét eredmény tekintve a 3-0-s angol győzelem kecsegtet a legkisebb haszonnal (5,5), a három- vagy annál többgólos magyar diadal pedig 150-szeres szorzót ér.

Arra, hogy ki szerzi a találkozó első gólját, Harry Kane, a Tottenham Hotpsur csatára a legesélyesebb (3,00), a vendégeknél ugyanerre a fogadásra Nikolic Nemanja és Sallai Roland került az élre 16-szoros lehetséges nyereménnyel.

Érdekesség, hogy Magyarországon van olyan online fogadóiroda, amelynek kínálatában az 1-0-s magyar győzelem nagyobb oddsszal, 34-szeressel szerepel, mint a 6-0-s angol siker, amelyet eltalálva a tét 26-szorosát kapja vissza a szerencsés játékos.

A világbajnoki selejtező 20.45 órakor kezdődik a Wembley Stadionban.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában