Felháborító videó

2022.09.13. 11:32

Úgy tett, mintha segíteni akarna a vérző fejű nőn, ehelyett kirabolta

Egy kiskunhalasi nő segítségnyújtást színlelve ment oda egy balesetben megsérült, vérző fejjel földön fekvő idős nőhöz. Segítség helyett azonban az úttesten szétszóródott holmiját szedte össze, és még a pénztárcájában lévő 150 ezer forintját is elvette.

Fotó: Shutterstock

Az idős nő idén június 10-én délelőtt Kiskunhalason, néhány perccel azután, hogy 150 ezer forint készpénzt vett fel egy bankjegykiadó automatából,

biciklijével szabálytalanul kanyarodva közúti balesetet szenvedett és súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

Egy helybeli nő és több arra járó is látta a balesetet, és a földön fekvő, vérző fejű nőhöz siettek. Mialatt a többiek mentőt hívtak és igyekeztek a sérült asszonyt ellátni, a nő segítségnyújtást színlelve összeszedte az úttesten szétszóródott holmikat.

Kihasználva, hogy mindenki a sérülttel van elfoglalva, a nő félrevonult, és a sérült asszony pénztárcájából kivette a benne lévő 150 ezer forint készpénzt, majd távozott a helyszínről.

Az ügyészség a nőt kifosztás bűntettével vádolja. Bűnösségéről a Kiskunhalasi Járásbíróság fog dönteni – írja az Origo.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában