Időjárás

2022.04.25. 15:30

Marad a napos, változóan felhős idő kedden, szórványos záporokkal

Hétfőn a gomoly- és fátyolfelhők mellett többórás napsütés várható. Szórványosan záporok, néhol zivatarok is kialakulhatnak. Estére többnyire összeesnek a gomolyfelhők, de néhol maradhatnak felhősebb körzetek. Ezzel együtt a csapadékhajlam is csökken, de helyenként még lehetnek záporok.

Kedden gomolyfelhős, napos idő valószínű, majd nyugat felől megnövekszik a felhőzet. Délelőtt északkeleten lehetnek záporok, majd délután a délnyugati részeken alakulhat ki zápor, zivatar, estétől nyugat felől egyre több helyen fordulhat elő zápor.

A délnyugati szél északnyugatira fordul és nagy területen megélénkül, helyenként megerősödik, éjszaka mérséklődik a légmozgás, amely kedden néhol újra megélénkül.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet általában 4 és 10 fok között alakul, de az északi völgyekben pár fokkal hidegebb is lehet. A legmagasabb nappali hőmérséklet kedden 16 és 22 fok között alakul.

Címkék#időjárás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!