Bulvár-celeb

2024.04.08. 13:50

Újabb plasztikai műtétre készülhet Molnár Anikó

Molnár Anikó nem érzi magát szépnek, több mindenen szeretne változtatni.

MW

Fotó: Ripost

Molnár Anikó az utóbbi időben főleg azzal került be a hírekbe, hogy mekkora sikereket ért el OnlyFans-oldala, ahol erotikus tartalmakat oszt meg követőivel.

Anikónak anyagilag remekül mennek a dolgai, ám most kiderült, nem minden felhőtlen az életében. A tartalomgyártó elárulta, a sok munka miatt nem jut elég ideje magára, nem elégedett a külsejével, és változtatni szeretne.

Újabb plasztikai műtétre készülhet Molnár Anikó

A hét napból szinte hetet végignyomtam, vagy fotózásom volt, vagy sminktetoválással foglalkoztam, vagy az itthoni dolgaimat intéztem. Nem igazán tudtam magammal foglalkozni az elmúlt időben, de most egy olyan időszakhoz értem, hogy azt mondtam, hogy „na, így nem mehet tovább!” – mondta Molnár Anikó a Borsnak.

Tartok attól, hogy az egészségem, vagy a külsőm rovására megy ez a rengeteg munka. Ez utóbbi szerintem már látszik is. Tíz kiló jött fel, de most már lazítani fogok a tempón – tette hozzá, és azt is elárulta, mik a tervei, hogy változtasson.

Le szeretne fogyni, mindennap konditerembe járna, két-három hetente pedig körmöshöz és kozmetikushoz menne. Ezek után jöhetnek a műtétek, hasplasztikában és mellnagyobbításban is gondolkodik, de az is lehet, hogy csak a fogyás után korrigáltatná a melleit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában