Vallomás

2022.08.02. 12:18

Majkáék énekesnője, Nika elmondta, mit gondol az újabb Curtis-botrányról

Mint ismert, megint elváltak Majka és Curtis útjai.

A napokban volt - pontosabban lett volna - olyan fellépése Curtisnek, amit ő mondott le váratlanul, magyarázat nélkül, egy másikat a meghívó fél halasztott, talán attól tartva, hogy Curtis újra a drogokkal küzd. Az újpesti rapper szerint évek óta tiszta, ebben azonban sokan kételkednek. Most Majkáék énekesnője, Nika is elmondta véleményét a botrányról a Palikék világa című műsorban.

Nika elárulta: ugyan sok produkcióval sok színpadon fellépett már, Majkáékkal érezhetően szintet lépett. Teltházas bulik, fesztivál nagyszínpadok minden héten: mindez fizikailag sem kis kihívás számára. 

Ez elképesztő energetikai feladat, erőnlétbeli feladat, hogy ezt bírni tudjam. Azért én ettől tartottam – vallotta be, hozzátéve: noha attól nem félt, hogy zeneileg megállja-e a helyét, attól igen, hogy a rapduó közönsége mit szól hozzá, hogy fogadja őt. 

Természetesen a beszélgetés során nemcsak Nika csapatba kerülése, hanem Curtis távozása mellett sem lehetett elmenni. Nika egy nagy levegővétellel kezdte mondandóját.

Én egy nagyon jó embernek ismertem meg Atit. Elképesztően nagy szíve van. Én csak annyit tudtam neki írni, hogy remélem megtalálja a magához való utat, amit szerintem sokan keresünk – én is nap mint nap ezzel szembesülök, csak más módon. Én remélem, hogy megtalálja a saját boldogságát – kezdte, hozzátéve:

Természetesen hiányzik. Nekem a színpadon annyira jó volt nézni az ő hülyülésüket, csipkelődésüket, nagyon jól működnek együtt a Petivel. 

Nika a Bors szemléje szerint azt is kiemelte: egy ilyen krízist természetesen nagyon kemény megélni belülről, még úgy is, hogy az előző hasonló esetnél még nem volt a csapat tagja. 

– Mindannyian sajnáltuk ezt a helyzetet. 2020-ban kezdtünk dolgozni. Akkor egy nagyon befogadó közegre leltem, amiben azt éreztem, hogy egység van. Nyilván ha onnan kiesik valaki, aki fontos szereplője az egységnek, az nem egy vidám dolog. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában