Mintaapák újra

2021.08.23. 11:53

21 évvel a Szomszédok után vállalt sorozatot Fehér Anna

A Szomszédok kéthetente ment, szerinte az olyan volt, mint egy tévéjáték, ehhez képest a Mintaapák egészen más jellegű munka.

Forrás: TV2

Több új ismert szereplő érkezik a TV2 napi sorozatába, amely ma, augusztus 23-án folytatódik új részekkel. Fehér a Mokkában mesélte el, hogy neki a Szomszédok annyira meghatározó volt, hogy azóta nem vállalt ilyen jellegű munkát, azaz nem forgatott tévésorozatot, noha voltak megkeresései. Most sem döntött gyorsan, de nem bánta meg, hogy igent mondott a Mintaapákra.

„Ez azért egészen másfajta sorozat, mert a Szomszédok kéthetente ment: az olyan volt, mintha tévéjátékot forgattunk volna. Nem is bántam meg,

fantasztikusan jó volt, egy összeszokott csapat fogadott. Egy napi sorozatnál rendnek kell lenni, és ott nagy rend volt. Annyi volt a dolgom, hogy elfogadjam a ritmust és felkészült legyek„

– mesélte a TV2 reggeli műsorában.

Mint mondta, Hédi figurája egy szűkebb körben mozog, Mucsi Zoltánnal és Kamarás Ivánnal volt a legtöbb jelenete, őket pedig már régóta ismeri. „Hédi állandóan tudja, mit kell csinálni, mindenre határozott válaszai vannak. Sokszor a tűrőképesség határait tologatva éli az életét a családban. Ezt a férjének is el kell viselnie, de Hédinek is van igazsága, természetesen” – magyarázta.

„A mi szakmánkban nagyon fontos a befogadás. Egy pillanat alatt közösséget éreztem a csapattal, rendkívül profin dolgoztak„ – mesélte a Mokkában.

Címkék#Fehér Anna

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában